تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۳
کد خبر: ۱۲۹۰۸۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

احداث 11 هزارمتر کابل خودنگدار در گتوند

پروژه تبدیل 11 هزار متر شبکه سیمی فرسوده به کابل خودنگهدار با هدف افزایش پایداری شبکه برق در شهرستان گتوند کلید خورد
خوزنیوز: پروژه تبدیل 11 هزار متر شبکه سیمی فرسوده به کابل خودنگهدار با هدف افزایش پایداری شبکه برق در شهرستان گتوند کلید خورد.

به گزارش خوزنیوز؛ عملیات تبدیل 11هزار متر شبکه سیمی فرسوده به کابل خودنگهدار در بخش هایی از شهرستان گتوند، شهرهای جنت مکان، سماله و چندین روستا در منطقه عقیلی از توابع شهرستان گتوند آغاز گردید.

داودی، مدیر توزیع برق گتوند در این باره گفت: در راستای طرح ملی کاهش تلفات و با هدف افزایش ظریب پایداری شبکه و کاهش خاموشی های ناخواسته ، اداره برق شهرستان گتوند اقدام به تبدیل 11 هزار متر شبکه سیمی به کابل خود نگهدار با اختصاص اعتباری بالغ بر 2 میلیارد و 890 میلیون ریال کرده است.

وی در ادامه ابراز امیدواری کرد با انجام این عملیات، شبکه برق در مناطقی که مورد بهره برداری قرار خواهند گرفت از پایداری بالاتری برخوردار خواهد شد.
captcha
آخرین اخبار