تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۲:۱۵
کد خبر: ۱۲۸۷۴۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

دست‌نشان: سپاهان تیم قابل احترامی است

دست‌نشان: سپاهان تیم قابل احترامی است
سرمربی تیم فوتبال نفت آبادان گفت: سپاهان تیم قابل احترامی است و کار را برای ما در دیدار فردا سخت خواهد کرد
سرمربی تیم فوتبال نفت آبادان گفت: سپاهان تیم قابل احترامی است و کار را برای ما در دیدار فردا سخت خواهد کرد.

نادر دست‌نشان در نشست خبری پیش از بازی با سپاهان اصفهان، اظهار کرد: حریف تیم بسیار خوب، دونده و فیزیکی‌ای است که قدرتی بازی می‌کند. این تیم قابل احترام است و کار را برای ما سخت خواهد کرد.

او ادامه داد: تیم ما نیز جوان و با انگیزه بالا است و با توجه به این که مقابل تماشاگرانمان بازی می‌کنیم آنها انرژی خوبی به ما می‌دهند و همه کمک می‌کنند تا یک روز قشنگ دیگری را در بازی خانگی‌مان رقم بزنیم.

سرمربی تیم فوتبال نفت آبادان درباره غایبان تیمش در این دیدار، عنوان کرد: محروم نداریم و عقیل اعتمادی مصدوم است. همچنین کارت آی‌تی‌سی برونا بازیکن خارجی‌مان هم آماده نشده است اما سایر بازیکنانمان هستند و شرایط بازی را دارند و تمرینات بسیار خوبی انجام می‌دهند که ما را امیدوار می‌کند.

او درباره رشید، دیگر بازیکن خارجی تیمش نیز خاطر نشان کرد: رشید بازیکن خوبی است ولی تا زمانی که بازیکنان اسکلت قبلی خودمان کیفیت خوبی به نمایش بگذارند و توانمند باشند، رشید باید پشت خط بماند؛ مگر این که از بازیکنان فصل قبل‌مان بتواند شرایط بهتری پیدا کند. البته شاید فردا او در بازی باشد ولی چیزی مشخص نیست.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار