تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۴
کد خبر: ۱۲۸۷۳۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

مدال‎آوری تیم دو و میدانی دانش‎آموزی خوزستان در کشور

تیم دو و میدانی دانش‎آموزی خوزستان در مسابقات قهرمانی کشور به سه نشان طلا، پنج نقره و یک برنز دست یافت
تیم دو و میدانی دانش‎آموزی خوزستان در مسابقات قهرمانی کشور به سه نشان طلا، پنج نقره و یک برنز دست یافت.

حسنعلی افروزی‎زاده،‌ رییس هیات ورزش دانش‎آموزی استان عنوان کرد:‌ این رقابت‌ها از دهم تا نوزدهم مردادماه در شهرکرد برگزار شد.

وی بیان کرد: ‌در این مسابقات که در دو مقطع ابتدایی و متوسطه به انجام رسید، ترکیب محمدعلی بصیری، علیرضا سالمی، فردین قدرتیان و محمد عباسی موفق شدند در ماده چهار در 100 متر یک نشان طلا را برای خوزستان به ارمغان آورند.

رییس هیات ورزش دانش‎آموزی خوزستان افزود: همچنین عباس کلانتری در ماده نیزه با رکورد 51 متر و 20 سانتی‌متر و علیرضا خالدی در ماده پرش طول با رکورد 6 متر و 83 سانتی‌متر هر یک موفق به کسب یک مدال طلا برای استان شدند.

وی گفت: علی غرباویان در ماده دوی 400 متر، علیرضا خالدی در دو 100 متر با مانع، حامد حاجی‎زل در ماده پرتاب وزنه و‌ علیرضا سالمی نیز در هر یک از ماده‎های پرش طول و 100 متر، صاحب گردن‎آویز نقره شدند.

افروزی‌زاده اضافه کرد: محمد اوسیوند‎نژاد نیز در ماده پرش طول با ر کورد 6 متر و 31 سانتی‎متر به مدال برنز دست یافت.

او خاطرنشان‌کرد: محمدجواد سودانی نیز در ماده پرش طول در جایگاه پنجم قرار گرفت.

وی در پایان بیان کرد: ‌تیم دو و میدانی دانش‎آموزی مقطع ابتدایی و متوسطه خوزستان در پایان در مجموع ماده‎ها با قرار گرفتن در جایگاه چهارم کشور به کار خود در مسابقات پایان داد.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار