تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۰
کد خبر: ۱۲۸۴۵۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
امام جمعه حمیدیه:

مسؤولان از شعار دادن دست بردارند

امام جمعه حمیدیه گفت: رهبر معظم انقلاب از مسؤولان در خواست کردند که از شعاردادن دست بردارند و به فکر معیشت مردم باشند
امام جمعه حمیدیه گفت: رهبر معظم انقلاب از مسؤولان در خواست کردند که از شعاردادن دست بردارند و به فکر معیشت مردم باشند.

حجت‌السلام و المسلمین قاسم هاشمی در خطبه‌های نمازجمعه حمیدیه با اشاره به چگونگی تاسیس مذهب تشیع در زمان پیامبر اکرم(ص) اظهار کرد: پیامبر اکرم به کسانی شیعه می‌گفت که پیرو امام علی (ع) باشند این در حالی است که برخی منشا تشییع را  از زمان جنگ جمل و برخی در زمان واقعه کربلا و برخی در زمان حکومت صفویان می‌دانند.

وی با اشاره به تفاوت بین ائمه اهل شیعه و امامان اهل سنت تصریح کرد: شیعیان 12 امام دارند و اهل سنت 4 امام ، امامان شیعه که در راس آنها امام علی (ع)  است و زیر نظر پیامبر اکرم (ص) تربیت شده‌اند و بقیه امامان نیز از سلاله پیامبر و امام علی(ع) هستند.

امام جمعه شهرستان حمیدیه ضمن گرامیداشت هفته کرامت خاطر‌نشان کرد: در واقع حلول دهه کرامت از میلاد حضرت فاطمه معصومه (س) آغاز و تا میلاد حضرت امام رضا(ع) ادامه دارد.

وی در ادامه با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر موضوع برجام که 6 ماه از توافق گذشت اما متاسفانه این اتفاق هیچ دستاوردی برای ملت ما نداشت  توضیح داد: ما به تعهدات خود پایبند شدیم اما در آخر متضرر شدیم و هیچ سود و نفعی عایدمان نشد.

وی با بیان اینکه تامین معیشت مردم است از دغدغه‌های مهم مقام معظم رهبری است گفت: رهبر معظم انقلاب از مسؤولان درخواست کردند که از شعار دادن دست بردارند و به فکر معیشت مردم باشند.

هاشمی یکی از مهم‌ترین راهکار صحیح برای برطرف کردن دغدغه مقام معظم رهبری را روی آوردن به اقتصاد مقاومتی و مبارزه با قاچاق عنوان کرد و افزود: مسؤولان باید در حضور مردم اجناس قاچاق را آتش بزنند تا درس عبرتی برای دیگران شود.

وی در ادامه با اشاره به موضوع مذاکره با آمریکا گفت: این مذاکره یک سم مهلکی است بنابراین مسؤولان ما باید نگرش خود را در مقابل آمریکا تغییر بدهند.

هاشمی با اشاره به تلاش نمایندگان مردم اهواز، حمیدیه، کارون و باوی در مجلس شورای اسلامی مبنی آوردن سرمایه‌گذار خارجی به‌منظور تاسیس نیروگاه حرارتی یک‌هزار مگاواتی در شهرستان حمیدیه تشریح کرد: احداث و راه‌اندازی این نیروگاه می‌تواند در جهت ارتقای شهرستان و رفع مشکلات منطقه از لحاظ اقتصاد و ایجاد اشتغال مؤثر واقع شود.

وی در ادامه  سالروز حمله اتمی آمریکا به هیروشیما و ناکازاکی ژاپن را محکوم و گفت: با  این جنایت هولناک ماهیت آمریکا برای همه جهان معلوم است چراکه به جهان ثابت شد آمریکا از کشتن مردم هیچ ابائی ندارد و کشت و کشتار آن در یمن، سوریه و عراق کاملاً مشهود است.

هاشمی در پایان با اشاره به شهادت شهید محمود صارمی را خبرنگار و عکاس ایران در مزار شریف و نام‌گذاری روز خبرنگار به نام وی ضمن تبریک این روز به همه خبرنگاران و نویسندگان عرصه قلم  تصریح کرد: افکار طالبان، النصره و داعش و امثال آنها  نشات گرفته از وهابیت خبیث است.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار