تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۵
کد خبر: ۱۲۸۲۶۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

شالیزارهای شادگان از علف های هرز پاک شد

عملیات مبارزه با علف های هرز در سطح دو هزار 200هکتار از شالیزارهای منطقه انجام شد
رئیس جهاد کشاورزی شادگان گفت: عملیات مبارزه با علف های هرز در سطح دو هزار 200هکتار از شالیزارهای منطقه انجام شد.

حمید مطرودی دوشنبه افزود: وجود علف های هرز'اویارسلام وسوروف' از عوامل بازدارنده در شالیزارهای این شهرستان به شمار می آید و با برنامه ریزی های انجام شده برای مبارزه با علف های هرز ، مزارع شلتوک این شهرستان با دو روش مکانیکی و شیمیایی از سوی جهاد کشاورزی انجام می شود.

وی بیان کرد:با استفاده از سموم توفور دی، روئستار و تاپیک علف های هرز ، دو هزار و 150 هکتار از شالیزارهای عنبرنجفی و 50 هکتاراز مزارع برنج عنبر محلی با دو روش مبارزه مکانیکی و شیمیایی کنترل شد.

مطرودی افزود: تاکنون 50 هکتار از مزارع به روش شیمیایی و 12 هکتار به روش مکانیکی برای مبارزه با علف هرز سوروف سم پاشی شده است و 53 هکتار از مزارع شلتوک به روش شیمیایی و هشت هکتار به روش مکانیکی برای مبارزه باعلف هرز اویارسلام با مشارکت بهره بردارای محلی انجام شده است.

وی همچنین از لایروبی انهار سالمی، انهار یک و دو ناصری دهستان خنافره خبر داد وگفت: لایروبی این انهار به نحو مطلوب انجام شده که این اقدام کمک شایانی برای کشاورزان و رفع کم آبی موجود می کند.
استان خوزستان با تولید متوسط سالانه 250هزار تن برنج سفید ، پس از گیلان و مازندران سومین تولیدکننده عمده برنج در کشور می باشد.

شهرستان شادگان دارای ۵۷ هزار هکتار سطح زیرکشت محصولات کشاورزی است که از این سطح، ۱۳هزار هکتار نخیلات با دو میلیون و۶۰۰ هزار اصله نخل بوده که ۱۰ هزار هکتار آن بارور و سه هزار هکتار آن غیربارور است.

۸۰ درصد نخل ها مربوط به حوضه جراحی و ۲۰ درصد آن مربوط به حوضه کارون است.
تولید خارک و رطب سالانه شادگان ۶۵ هزار تن است و این شهرستان از لحاظ تولید در جایگاه اول در استان خوزستان قرار دارد.
مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار