تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۲
کد خبر: ۱۲۷۴۴۷
تعداد نظرات: ۳ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
معاون متوسطه آموزش‌و‌پرورش خوزستان مطرح کرد:

ظرفیت پذیرش تجربی کاهش نیافته است/2 معیار استانی محدودکننده هدایت تحصیلی

امکانات استان برای پذیرش دانش‌آموزان در رشته تجربی محدودیت ایجاد می‌کند و با توجه به ثابت ماندن ظرفیت پذیرش این رشته، سقف پذیرش برای تمام کسانی که معدل بالایی دارند کافی است
معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش‌و‌پرورش خوزستان گفت: امکانات استان برای پذیرش دانش‌آموزان در رشته تجربی محدودیت ایجاد می‌کند و با توجه به ثابت ماندن ظرفیت پذیرش این رشته، سقف پذیرش برای تمام کسانی که معدل بالایی دارند کافی است.

جمشید کمایی با بیان این‌که خانواده‌ها نباید درباره هدایت تحصیلی نگران باشند اظهار کرد: آموزش‌وپرورش و اداره مشاوره تمام تلاش خود را می‌کنند که دانش‌آموزان به بهترین شکل ممکن به سمت رشته مناسب هدایت شوند.

وی با اطمینان دادن از این‌که آموزش‌وپرورش تمام امکانات و ظرفیت خود را برای هدایت مناسب دانش‌آموزان به‌‌کار می‌گیرد، گفت: برای هدایت مطلوب ستادهای هدایت تحصیلی در استان، شهرستان‌ها و همچنین مدارس دوره اول متوسطه راه‌اندازی شده‌اند و از روز گذشته با آغاز هدایت تحصیلی فعالیت خود را شروع کرده‌اند.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش‌و‌پرورش خوزستان ادامه داد: دانش‌آموزان باید به همراه اولیاء به مدارس محل تحصیل پایه نهم خود مراجعه کنند؛ مشاوران مدرسه ضمن مشاوره فردی دانش‌آموز بر اساس امتیاز کسب‌شده در برگه هدایت تحصیلی و با توجه به محل سکونت، برای رشته و مدرسه مناسب او معرفی‌نامه ارائه می‌کنند؛ دانش‌آموزان باید برای دریافت معرفی‌نامه در روزهای دوشنبه و چهارشنبه به مدارس مراجعه کنند.

کمایی با بیان این‌که 2 شاخص کشوری و 2 معیار استانی برای هدایت تحصیلی مدنظر هستند، عنوان کرد: این 2 شاخص توانایی و استعداد دانش‌آموز و علاقه و رغبت او هستند که بر این اساس امتیازدهی انجام می‌شود. امتیاز بدست آمده در عدد 100 ضرب شده و از نمره 10 هزار امتیازی کسب می‌شود؛ همچنین 2 معیار استانی شامل امکانات آموزش‌وپروش استان و نیاز بازار کار و جامعه است که سبب توزیع متوازن رشته‌ها می‌شود.

وی تصریح کرد: برای کسانی که امتیاز بالا کسب کنند حق چندین انتخاب در نظر گرفته شده است و از لحاظ امتیاز محدودیتی برای انتخاب رشته وجود ندارد بلکه این امکانات آموزش‌و‌پرورش و نیاز بازار کار است که برای برخی رشته‌ها محدودیت ایجاد می‌کند.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش‌و‌پرورش خوزستان افزود: برای رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش محدودیتی ایجاد نشده است؛ همچنین برای رشته‌های ریاضی و انسانی نیز تقریباً محدودیتی وجود ندارد اما برای رشته تجربی به همان تعدادی که سال گذشته پذیرش شدند، امسال نیز در هر منطقه پذیرش خواهد شد، یعنی سهمیه مناطق ثابت بوده و از ظرفیت پذیرش این رشته کاسته نشده است.

کمایی گفت: دانش‌آموزانی که معدل بالایی داشته باشند امتیاز بالایی نیز دارند و سقف پذیرش در رشته تجربی به اندازه‌ای است که برای تمام این دانش‌آموزان کافی باشد.
مرجع / ایسنا
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۳ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۹
0
1
جناب
اقای کمایی شاخص های کشوری که حتما ازطرف وزارت اعلام شده ولی معیارهای استانی دیگه چه صیغه ایه چرا هرچه محدودیت هست برای ما خوزستانیهاست پسرم ازدیروز افسرده شده وناراحت ونگرانه اولویت اصلی واولش در برگه هدایت تحصیلی تجربی مشخص شده وعلاقه به این رشته داره چه کسانی این تصمیم رو برای فرزندان این استان دراداره کل گرفتنددیگه شما بند روی بند نزنید انشاالله این موضوع رو ازطریق مراجع بالاتر پیگیری می کنیم وبه امید خدا مجبور به لغوش خواهیدشد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۱ - ۱۳۹۵/۰۴/۳۰
0
1
دبیرستان نمونه دولتی نورا سال گذشته 3 سه کلاس تجربی داشته ولی امسال 1 یک کلاس دارد.(زیتون کارمندی).این در حالی است که امکانات دبیر وکلاس تغییر نکرده.مدیر دبیرستان نیز درخواست افزایش را به اداره داده ولی موافقت نکردهاند.میدونید چی خواهد شد؟سه سال دیگه خوزستانی های کمتری در رقابت پزشکی شرکت خواهند کرد.آقای مدیر کل آموزش وپرورش پیشاپیش تبریک میگم بهتون. سایت محترم خواهش میکنم پی گیری کنید!
همشهری
|
United Arab Emirates
|
۱۲:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۴/۳۰
0
2
واقعیت اینه که در سالهای اخیر سطح مطالعات دانش آموزان بسیار پایین آمده و همچنین به معلمان و دبیران دائم از طرف مدرسه فشار وارد می کنند که نمره بدهید و این باعث می شود دانش آموز با معدل کاذب بالا قبول شود .از طرفی معلم هدایت تحصیلی سطح پایین را برایش در نظر میگیرد . با این روند فقط سطح توقع دانش آموز بالا رفته و دبیرستان در گیر چنین مسائلی می شود.
:
:
:
آخرین اخبار