تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۸
کد خبر: ۱۲۷۲۷۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

278 تن برنج قاچاق در دزفول کشف شد

فرمانده انتظامی دزفول از کشف یک انبار بزرگ قاچاق در این شهرستان خبر داد و گفت:در این انبار 278 تن برنج قاچاق نگهداری می شد که پلمب گردید
278 تن برنج قاچاق در دزفول کشف شدفرمانده انتظامی دزفول از کشف یک انبار بزرگ قاچاق در این شهرستان خبر داد و گفت:در این انبار 278 تن برنج قاچاق نگهداری می شد که پلمب گردید.

سرهنگ علی الهامی روز یکشنبه افزود:در پی اجرای طرح مبارزه با کالای قاچاق در دزفول نیروی انتظامی این شهرستان با تلاش فراوان اقدام به کشف و پلمب یک انبار بزرگ برنج قاچاق در این شهرستان کرد.

وی افزود:انبار مذکور روز شنبه با هماهنگی مقام قضایی در حضور ماموران تعزیرات حکومتی این شهرستان و در یک عملیات ضربتی پلمب گردید.

فرمانده انتظامی شهرستان دزفول ارزش ریالی محموله برنج قاچاق را 11 میلیارد و 150 میلیون ریال عنوان کرد و گفت:مالک این انبار برنج مدعی داشتن مجوز قانونی واردات شده بود ولی از آنجا که مجوزی از نامبرده دریافت نشده انبار وی پلمب شد.

اخیرا نیز یک محموله قاچاق کالا شامل لوازم برقی، پوشاک، کفش، آبمیوه، کمپوت و چای به ارزش 700 میلیون ریال در شهرستان دزفول کشف شد.
مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار