همایش«نخبگان فردا» از طرف بنیاد ملی نخبگان با همکاری بنیادهای نخبگان استانی برگزار می شود
رئیس بنیاد نخبگان خوزستان گفت: همایش«نخبگان فردا» از طرف بنیاد ملی نخبگان با همکاری بنیادهای نخبگان استانی برگزار می شود.
علیرضا زراسوندی با اشاره به انتشار فراخوان همایش نخبگان فردا از سوی بنیاد ملی اظهار کرد: بنیاد ملی نخبگان با همکاری بنیادهای نخبگان استانی، فرآیند طرح تبیین نقش نخبگان جوان در اقتصاد مقاومتی را در برنامه های خود گنجانده است.
وی افزود: این فرآیند شامل برگزاری نشست های تخصصی در استان در میان نخبگان و مستعدین برتر با محوریت های تبیین اقتصاد مقاومتی، ارائه دیدگاه شرکت کنندگان در خصوص چگونگی نقش آفرینی نخبگان (به ویژه جوانان) در تحقق اقتصاد مقاومتی، جمع آوری بهترین ایده ها، نظرات و اقدامات انجام شده و معرفی حداکثر سه طرح یا ایده به دبیرخانه همایش است.
رئیس بنیاد نخبگان خوزستان عنوان کرد: برگزاری همایش "نقش نخبگان جوان در اقتصاد مقاومتی" در مازندران با حضور منتخبان استان ها برگزار می شود و تمامی انتخاب شده ها و منتخبان نهایی در دهمین همایش ملی نخبگان فردا مهرماه ۹۵ حضور پیدا می کنند که در نهایت عملی ترین و موثرترین طرح ها درباره نقش نخبگان جوان در تحقق اقتصاد مقاومتی مورد حمایت مالی و اجرایی قرار می گیرد.
زراسوندی اعلام کرد: بر همین اساس بنیاد نخبگان استان خوزستان آماده دریافت ایده ها و نظرات نخبگان جوان و علاقه مندان به مباحث اقتصاد مقاومتی است. علاقه مندان می توانند آثار خود را به دبیرخانه این بنیاد در محل: امانیه، خیابان سقراط شرقی، جنب بانک سینا، بنیاد نخبگان استان خوزستان، واحد روابط عمومی تحویل دهند.