تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۵
کد خبر: ۱۲۶۷۰۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
نماینده مردم اندیمشک در مجلس تاکید کرد:

درمان و مسکن مهمترین دغدغه مددجویان بهزیستی

نماینده مردم اندیمشک در مجلس گفت: باید نسبت به تامین اعتبار دستگاه‌های حمایتی توجه جدی صورت گیرد
نماینده مردم اندیمشک در مجلس گفت: باید نسبت به تامین اعتبار دستگاه‌های حمایتی توجه جدی صورت گیرد.

عصر روز یکشنبه با حضور غلامرضا صدیق‌راد مدیرکل بهزیستی استان خوزستان و فریدون حسنوند نماینده مردم اندیمشک در مجلس راهکارهای توانمندسازی مددجویان تحت پوشش بهزیستی این شهرستان بررسی و تصمیم‌گیری شد.

مدیرکل بهزیستی خوزستان در این نشست با تاکید بر ضرورت توانمند‌سازی مددجویان بهزیستی، اظهار کرد: اعطای وام‌های خود اشتغالی، مسکن مددجویان و اشتغال آنان از مهمترین برنامه‌های این سازمان برای خانواده‌های مددجویان این شهرستان است.

غلامرضا صدیق‌راد افزود: در راستای بازتوانی خانواده‌های تحت پوشش، تسهیلات خود اشتغالی کم‌بهره به مددجویانی که توانایی ایجاد اشتغال دارند پرداخت خواهد شد.

مدیرکل بهزیستی خوزستان کرد: همچنین در قبال اشتغال مددجویانی که توانایی اشتغال داشته باشند تسهیلات بانکی بین 100 تا 150 میلیون ریال به افراد تحت پوشش متقاضی وام پرداخت خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: این سازمان هیچ محدویتی برای اعطای وام به خانواده‌های مددجویان تحت پوشش در این شهرستان ندارد و خانوادهای که توان بازپرداخت وام را داشته باشند  تسهیلات تعلق خواهد گرفت.

* مسکن، درمان و اشتغال مهمترین دغدغه مددجویان بهزیستی است

نماینده مردم اندیمشک در مجلس با تقدیر از زحمات سازمان بهزیستی در حمایت از خانواده‌های تحت‌پوشش اظهار کرد: نیاز است که از طرف دولت و مجلس نسبت به بودجه دستگاه‌های حمایتی توجه بیشتری صورت گیرد.

فریدون حسنوند افزود: باید علاوه بر مسئله اشتغال به سایر حوزه‌ها مانند مسائل فرهنگی و اجتماعی نیز نگاه ویژه‌ای به خانواده‌های مددجویان این سازمان در سطح شهرستان صورت گیرد.

وی خاطرنشان کرد: مسکن، درمان و اشتغال از مهمترین دغدغه‌ها و مسائل خانواده‌های تحت پوشش بهزیستی در این شهرستان است که امیدواریم در این راستا و در تعامل با سازمان بهزیستی بتوانیم قدم‌های مثبتی در رفع این مسکلات در سطح شهرستان برداشته شود.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس در پایان بیان کرد: ما در مجلس همه تلاش خود را جهت اختصاص اعتبار برای توانمندسازی خانواده‌های مددجویان و حل مشکلات آنان به کار خواهیم بست.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار