تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۶
کد خبر: ۱۲۶۳۷۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
امام جمعه موقت اهواز:

از دستاوردهای ماه مبارک رمضان باید حفاظت کرد

باید بدانیم که چه دستاوردهایی از ماه مبارک رمضان به دست آمده است و باید مراقبت کرد که این دستاوردها از بین نرود؛ به عبارتی دیگر از دستاوردهای این ماه عظیم باید حفاظت کرد
امام جمعه موقت اهواز گفت: باید بدانیم که چه دستاوردهایی از ماه مبارک رمضان به دست آمده است و باید مراقبت کرد که این دستاوردها از بین نرود؛ به عبارتی دیگر از دستاوردهای این ماه عظیم باید حفاظت کرد.

آیت‌الله محسن حیدری اظهار کرد: در وداع با ماه مبارک رمضان اعمال و ادعیه فراوانی وجود دارد. یکی از بهترین دعاها در روزهای پایانی ماه مبارک رمضان، دعای امام سجاد (ع) است که در این دعا، امام(ع) بر این ماه مبارک درود می فرستد.

وی افزود: این که بر ماه مبارک رمضان درود فرستاده شود به معنای آن است که این ماه قابل درک است و چهره ملوکتی آن نمایان است.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این که روزهای پایانی ماه مبارک رمضان دارای فضایل بسیاری هستند، گفت: در این ایام باید بدانیم که چه دستاوردهایی از ماه مبارک رمضان به دست آمده است و باید مراقبت کرد که این دستاوردها از بین نرود؛ به عبارتی دیگر از دستاوردهای این ماه عظیم باید حفاظت کرد.

حیدری با بیان این که این دستاوردها باید پس از ماه مبارک رمضان تقویت شود، گفت: به طور قطع تقوا مهم‌ترین دستاورد ماه رمضان است. اعمالی که در طول ماه رمضان انجام می‌شد مانند انس با قرآن، کمک به نیازمندان، خدمت به دیگران، انفاق و امر به معروف و نهی از منکر باید پس از ماه مبارک رمضان تقویت شوند زیرا این اعمال تجلی تقوا هستند.

وی اظهار کرد: پس از پایان ماه رمضان باید اعمالی که در این ماه مبارک انجام می‌شد، استمرار و تداوم داشته باشد و قطعا استمرار این اعمال، در زندگی انسان تاثیرگذاری مثبتی دارد.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار