تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۳
کد خبر: ۱۲۶۱۹۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
بدلیل عدم رعایت موازین بهداشتی؛

پلمپ 6 واحد عرضه مواد غذایی در اهواز

مهرداد شریفی رئیس مرکز بهداشت از پلمپ 6 واحد عرضه موادغذایی در غرب اهواز بدلیل عدم رعایت موازین بهداشتی، خبر داد
خوزنیوز: رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز از پلمپ 6 واحد عرضه موادغذایی در غرب اهواز بدلیل عدم رعایت موازین بهداشتی، خبر داد.
 
به گزارش خوزنیوز؛ مهرداد شریفی افزود: علت پلمپ در 4 واحد، آلودگی میکروبی در تولیدات و در 2 مورد دیگر، استفاده از افزودنی های غیر مجاز بوده است.
 
شریفی تصریح کرد: کارشناسان بهداشت محیط، بطور معمول، ضمن انجام بازرسی، اقدام به نمونه برداری از موادغذایی و ارسال به آزمایشگاه می کنند که پس از اعلام آنالیز و پاسخ آزمایشگاه مواد غذایی، تخلف 6 واحد عرضه مواد غذایی، محرز که به مراجع قضایی معرفی و طبق دستور مقام قضایی پلمپ گردید.

وی رعایت بهداشت موادغذایی و بهداشت ابزار و محیط کار را از مهمترین موارد جلوگیری از آلودگی موادغذایی عنوان کرد و از شهروندان خواست از خرید موادغذایی از واحدهای صنفی که مورد تأیید مراجع بهداشتی نیستند، خودداری کنند.

رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز خاطر نشان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در اصناف مرتبط با مواد غذایی بویژه اصناف حساس مانند: رستورانها، قنادیها، عرضه کنندگان فست فود و نان فانتزی، مراتب را بصورت تلفنی از طریق شماره تماس33914220 یا سامانه 190 با کارشناسان بهداشت محیط غرب اهواز، در میان بگذارند.
captcha
آخرین اخبار