تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۳۹۰ - ۲۳:۵۹
کد خبر: ۱۲۵۹۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

در لیست جبهه متحدنباشم انصراف می دهم

نماینده تهران پس از ثبت نام در نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت: از آنجا که کار تشکیلاتی می کنم و فردی تشکیلاتی هستم اگر در لیست جبهه متحد نباشم از کاندیداتوری نمایندگی مجلس انصراف خواهم داد.

به گزارش مهر، فاطمه رهبر عصر روز سه شنبه با حضور در ستاد انتخابات کشور و ثبت نام برای ورود به مجلس نهم در گفتگو با خبرنگاران خود را کاندیدای جبهه متحد اصولگرایان اعلام کرد.

وی گفت: البته هنوز لیستی بسته نشده اما از من خواسته اند که ثبت نام کنم و در صورتیکه فرد شایسته تری را در نظر بگیرند و اسم من در لیست نباشد انصراف می دهم.

وی ادامه داد: از آنجا که حوزه انتخابیه تهران بسیار وسیع است اگر کسی به صورت انفرادی در انتخابات شرکت کند مشکل است که بتواند وارد مجلس شود. من در ۳ دوره مجالس ششم، هفتم و هشتم کاندیدا بودم و مورد حمایت اصولگرایان بوده ام البته در دوره مجلس ششم فقط آقای حداد عادل توانست وارد مجلس شود اما در دوره هفتم و هشتم رای آوردم و در این دوره نیز کاندیدای جبهه متحد اصولگرایان خواهم بود و در صورتیکه در لیست قرار نگیرم حتما انصراف می دهم.

وی در پاسخ به این سئوال که برخی معتقدند مجلس هشتم کار زیادی برای زنان انجام نداده است نظر شما در این باره چیست گفت: این سیاه نمایی نسبت به مجلس هفتم و هشتم بوده است در حالیکه در مجلس هشتم تنها ۸ نماینده زن حضور داشت و ما در ۳ سال اول ۳۰ مصوبه داشتیم که به نوعی به زنان، کودکان و خانواده مربوط بود و این تعداد بیشتر از مصوباتی است که مجالس دیگر در این زمینه داشته اند.

رهبر در خصوص مکانیزم افزایش تعداد زنان مجلس نیز گفت: قانون اساسی ما مترقی ترین قانون است و محدودیتی برای حضور زنان نداریم در حالیکه کشورهای دیگر درصدی برای حضور زنان در مجلس قائل شده اند در حالیکه ممکن است در کشور ما این اتفاق رخ دهد که تعداد کاندیداهای زن بیشتر از مردان باشد و زنان بتوانند تعداد بیشتری از صندلی ها را کسب کنند بنابراین ما محدودیتی نداریم اینکه تعداد زنان در مجلس کمتر است به فرهنگ بر می گردد که باید فرهنگ سازی و اعتماد سازی شود. در مجلس هشتم تعداد داوطلبان زن بیش از ۸۰۰ نفر بود اما فقط ۸ نفر توانستند وارد مجلس شوند.

وی افزود: این در حالیست که طبق قانون اساسی بین زن و مردم تفکیک جنسیتی وجود ندارد بر همین اساس پیشنهادی داشتیم و با برخی از نمایندگان مجلس صحبت کردیم که در برخی استانها وقتی لیست تهیه می شود و از یک حوزه انتخابیه به عنوان مثال ۵ نماینده وارد مجلس می شوند یک نفر از آنان خانم باشد البته این نیاز به حمایت دارد و در صورتیکه حمایت شود زودتر به نتیجه می رسد تا اینکه قانون اساسی را تغییر دهیم.
captcha
آخرین اخبار