خوزنیوز: یک فعال بخش تعاونی لزوم حمایت و توجه ویژه دولت تدبیر و امید را به بخش های تعاونی و خصوصی یادآور شد و تاکید کرد: نگذاریم متقاضیان سرمایه گذاری در پیچ بوروکراسی از جمله در مراجعه به بانک ها خم شوند!
به گزارش خبرنگار خوزنیوز، سیدقادر احمدی کمبود سرمایه را از مهم ترین موانع توسعه اقتصادی در کشورهای در حال توسعه برشمرد و از جایگاه خطیر بخش تعاونی در ایجاد فرصت های مناسب برای کسب و کارهای کوچک و متوسط در کشور سخن گفت و افزود: بخش تعاونی می تواند با ارایه آموزش و مهارت و ترویج فرهنگ تعاونی و همکاری گروهی در تشکیل تعاونی ها و توسعه کارآفرینی خلاق در سطح کشور و استان نقش اساسی ایفا کند.
او با اشاره به سرمایه گذاری های صورت گرفته در سال های گذشته تا به امروز و رکود حاکم بر اوضاع اقتصادی کشور به ویژه استان گفت: انجام کار سرمایه گذاری و ورود به وادی تولید به رغم این که در دنیای فن آوری های نوین باید ساده تر شود، اما شوربختانه سخت تر شده و هر آن ممکن است برخی متقاضیان انجام کارهای تولیدی را در میانه های راه وادار به عقب نشینی کند!
وی کاغذبازی، کم توجهی به سرمایه گذاران، کارشکنی و همکاری نکردن برخی بانک ها را از جمله عوامل دلسردی متقاضیان دریافت تسهیلات بانکی برشمرد و خواستار ورود مسوولان ارشد استان به وادی دریافت تسهیلات شد.
این فعال بخش تعاونی با اشاره سخنان یکی از مسوولان که "بنگاه های اقتصادی غیر فعال و بنگاه های اقتصادی بزرگ باید به شكل دیگری با بانک ها رایزنی كرده و مشكلات خود را حل كنند." گفت: مسوولان استان- که در امور اقتصادی به ویژه اقتصاد مقاومتی کارشناس و متخصص هستند- چرا نسخه ای برای این بنگاه های اقتصادی نمی نویسند؟! درست نیست صاحبان این بنگاه ها را به امان خدا رها نکنیم! لازم است در رفع گرفتاری آن ها- که بی شک در اشتغالزایی بیکاران نقش زیادی خواهند داشت- تلاش کنیم.
احمدی در پایان نقش موثر تعاونیها را در توسعه اقتصاد کشاورزی و تحقق اقتصاد مقاومتی مد نظر مقام معظم رهبری یادآور شد و خواستار حمایت و توجه ویژه دولت تدبیر و امید به بخش های تعاونی و خصوصی شد.