تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۴
کد خبر: ۱۲۵۲۱۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
عضو کمیسیون کشاورزی مطرح کرد:

طرح‌های نیمه‌تمام در اولویت کار کمیسیون کشاورزی

یک عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی، گفت: طرح‌های نیمه تمامی که از قبل در این کمیسیون باقی مانده در اولویت بررسی قرار می‌گیرد
یک عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی، گفت: طرح‌های نیمه تمامی که از قبل در این کمیسیون باقی مانده در اولویت بررسی قرار می‌گیرد.

سیدراضی نوری عنوان کرد: برخی طرح‌ها و لوایح از مجلس قبل باقی مانده که بررسی و کارهای کارشناسی آنها نیمه تمام مانده است. این طرح‌ها در اولویت بررسی ما قرار خواهد گرفت.

او ادامه داد: در رابطه با آب، خاک و منابع طبیعی طرح‌های خوبی در کمیسیون وجود دارد که به بررسی و انجام کارهای کارشناسی آنها ادامه خواهیم داد.

این نماینده مجلس همچنین گفت: سه طرحی که در حال حاضر در کمیسیون قرار دارند، عبارتند از طرح منابع طبیعی، طرح آلودگی هوا و مقابله با ریزگردها و همچنین طرح جامع آب. با توجه به اهمیتی که این طرح‌ها دارند اولویت کمیسیون کشاورزی به پایان رساندن آنها خواهد بود.

نماینده مردم شوش در مجلس همچنین خاطرنشان کرد: مسائل زیست محیطی نیز از سایر اولویت‌های کمیسیون است که در مراحل بعدی بررسی خواهد شد.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار