تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۳
کد خبر: ۱۲۴۸۵۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
انتقال آب یکی از روش‌های غلط برای پاک کردن صورت مسئله است؛
وزارت نیرو نسبت به مشکلات آبی نگاهی تک بعدی دارد
انتقال آب کارون بدون توجه به مطالعات زیست محیطی نه تنها حوزه‌های آبریز پایین دست را دچار تغییرات و دگرکونی می‌کند بلکه موجب تخلیه سفره‌های آب زیرزمینی و در ادامه تخریب محیط زیست استان‌های پائین دست حوزه آبریز کارون از جمله خوزستان می‌شود
انتقال آب یکی از روش‌های غلط برای پاک کردن صورت مسئله است/ وزارت نیرو نسبت به مشکلات آبی نگاهی تک بعدی داردنماینده دزفول در مجلس شورای اسلامی گفت: الویت اصلی نمایندگان خوزستان در مجلس دهم با توجه به مشکلات آبی و زیست محیطی رسیدگی و پیگیری بحث انتقال آب و عمرانی خوزستان است.

عباس پاپی‌زاده با بیان اینکه وزارت نیرو نسبت به مشکلات آبی نگاهی تک بعدی دارد، اظهارداشت: مدیریت منابع آبی با اشتباهات فاحشی از قبیل احداث سدهای متعدد و استفاده بی‌رویه از منابع آبی سبب خشک شدن دریاچه ارومیه، تالاب شادگان و هورالعظیم شده است.

انتقال آب یکی از روش‌های غلط برای پاک کردن صورت مسئله است

وی با اشاره به سیاست‌های غلط وزارت نیرو در زمینه مسائل آبی، افزود: انتقال آب در واقع یکی از روش‌های غلط برای پاک کردن صورت مسئله است چراکه در منطقه‌ای  به صورت خدادادی و طبیعی آب به مقدار کمی وجود دارد و این موضوع درمنطقه دیگر بر عکس است.

نماینده دزفول در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ما انسان‌ها باید به جای همسو ساختن محیط زیست با اهداف و شرایط زندگی به هماهنگ ساختن اهداف زندگی مطابق با پتانسل‌های موجود در منطقه بپردازیم.

وی عنوان‌کرد: انتقال آب از یک مسیر دور دست به  فلات مرکزی با هزینه‌های گزافی برای ساخت تونل انتقال دهنده آب همراه است که این امر سبب چند برابر شدن هزینه کشت یک محصول نسبت به هزینه هر مترمکعب آب منتقل شده، می‌شود.

در تمام دنیا سیاست انتقال آب روشی منسوخ است

پاپی‌زاده با بیان اینکه انتقال‌های غیرکارشناسی شده با چالش‌های زیست محیطی همراه است، گفت: انتقال آب کارون بدون توجه به مطالعات زیست محیطی نه تنها حوزه‌های آبریز پایین دست را دچار تغییرات و دگرکونی می‌کند بلکه موجب تخلیه سفره‌های آب زیرزمینی و در ادامه تخریب محیط زیست استان‌های پائین دست حوزه آبریز کارون از جمله خوزستان می‌شود.

وی با اشاره به سیاست غلط مدیران در زمینه توسعه و عمران کشور، عنوان کرد: در تمام دنیا سیاست انتقال آب روشی منسوخ است. مدیران ما نیز باید برای پیشرفت و توسعه کشور مطابق با علوم روز حرکت کنند و به جای راه‌اندازی یک صنعت پرمصرف آبی در دل کویر آن را در کنار دریا و استان‌هایی که از نعمت آب برخوردار هستند، احداث کنند.

نماینده دزفول در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وزارت نیرو  فقط تلکیف انتقال‌های غیرکارشناسی شده منابع آبی از یک حوزه آبریز به یک استان را برعهده گرفته است و هیچ‌گاه حاضر به پذیرفتن اثرات منفی انتقال‌های غیر قانونی نیست، تصریح کرد: خوزستان در طول دودهه گذشته با یک چالش بحرانی مواجه شده و پیش‌بینی می‌شود که در صد سال آینده این روند به صورت فزاینده ادامه پیدا کند.

وزارت نیرو به توسعه همه جانبه یک منطقه توجهی ندارد

وی افزود: این وزارتخانه با احداث سد گتوند و تخریب محیط زیست اطراف این سد نشان داد که نسبت به توسعه همه جانبه یک منطقه توجهی ندارد در صورتی که توسعه یک منطقه به تمامی عوامل محیطی بستگی دارد.

پاپی ‌زاده افزود: الویت اصلی نمایندگان خوزستان در مجلس دهم با توجه به مشکلات آبی و زیست محیطی رسیدگی و پیگیری بحث انتقال آب و عمرانی خوزستان است.
مرجع / تسنیم
:
:
:
آخرین اخبار