تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۰ - ۱۹:۱۱
کد خبر: ۱۲۳۸۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
مسوول دبيرخانه ستاد مشاغل خانگي وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي در اهواز:

تنها 12 هزار نفر در كشور توانسته اند تسهيلات مشاغل خانگي دريافت كنند

مسوول دبيرخانه ستاد مشاغل خانگي وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي اعلام كرد: از تعداد 111 هزار نفري كه تا كنون مجوز دريافت كرده اند، تنها 12 هزار نفر توانسته اند تسهيلات بگيرند.



سركار خانم امامدادي در همايش معاونان اشتغال جنوب غرب كشور- كه به منظوربررسي موانع و مشكلات طرح مشاغل خانگي در اهواز برگزار شده است- خاطر نشان كرد: مهم ترين تاثير مشاغل خانگي در كشور، اعتلاي فرهنگ كار در خانه است. با انجام طرح مشاغل خانگي در خانه حس پويايي و موثر بودن را از كودكي به فرزندانمان انتقال خواهيم داد.
وي به برنامه ريزي هاي لازم براي پايداري و استمرار طرح مشاغل خانگي اشاره كرد و بر ضرورت نياز سنجي آموزشي و برگزاري آموزش هاي تجاري تاكيد و از همكاري ضعيف برخي دستگاه ها در ارتباط با طرح مشاغل خانگي انتقاد كرد و گفت: ابتدا مي بايست برخي از مسوولان را توجيه كرد كه جايگاه اين طرح را بدانند و براي آن اهميت قايل شوند و سپس نسبت به اطلاع رساني براي توسعه مشاغل خانگي اقدام كرد.
وي در ادامه از تفويض اختيار به استان ها و واگذاري انتخاب رشته ها به كارگروه هاي سرمايه گذاري استان ها سخن گفت و خواستار حمايت از خانواده هاي زندانيان شد و اظهار داشت: نبايد خانواده هاي زندانيان به صرف اين كه سرپرستان شان در زندان است مورد بي مهري قرار گيرند و فراموش شوند.
مسوول دبيرخانه ستاد مشاغل خانگي وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي از دو هزار میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه برای مشاغل خانگی- كه از طریق بانک مرکزی به بانک های عامل ابلاغ شده است- خبر داد و گفت: به علت افزايش ثبت نام شوندگان با جدیت بیشتری کارها دنبال مي شود تا مجوزها صادر و افراد بتوانند تسهیلات قرض الحسنه دریافت کنند.
وي تعداد رشته های طراحی شده در بخش مشاغل خانگی در سال گذشته را 214 رشته برشمرد و گفت: در سال جاری 91 رشته به آن اضافه شده و به 305 رشته رسيده است.
سركار خانم امامدادي در ادامه بر ضرورت همكاري شهرداري ها در ايجاد بازارچه ها تاكيد كرد و خواستار ايجاد بازار رقابتي فروش اينترنتي، راه اندازي سايت مشاغل خانگي و نيز اتصال حلقه ي مشاغل خانگي به بازار شد.
وي از ثبت نام 867 هزار نفر در کشور برای دریافت تسهیلات در بخش مشاغل خانگی خبر داد و گفت: از تعداد 111 هزار نفري كه تا كنون مجوز دريافت كرده اند، تنها 12 هزار نفر توانسته اند تسهيلات بگيرند.
مسوول دبيرخانه ستاد مشاغل خانگي وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعي در پايان تصريح كرد: بر اساس مصوبات ستاد ساماندهي حمايت از مشاغل خانگي كليه ي دستگاه هاي اجرايي موظف اند تا نيمه ي دي ماه نسبت به صدور مجوز اقدام و بانك هاي عامل نيز مي بايست تا پايان بهمن ماه تسهيلات مورد نياز متقاضيان مشاغل خانگي را پرداخت كنند.

captcha
آخرین اخبار