مردم دزفول با وجود موشکباران شدید همچنان مقاومت میکردند و نماز جمعه دزفول هر هفته با حضور مردم و رزمندگان اقامه میشد اما این مردم در دوران دفاع مقدس، دو هزار و 600 نفر شهید تقدیم انقلاب اسلامی ایران کردند تا سید روحالله خمینی پرچم دار مقاومت و بیداری تاریخ معاصر در روزهای موشکباران این شهر و همزمان با مقاومت مردم ولایت مدار دزفول، بگوید: دزفولیها دین خود را به اسلام ادا کردند.
همین مقوله بود که 4 خرداد را پس از 3 خرداد در تقویم ملی ایران و این بار به نام و یاد ایستادگی مردم دزفول در تقویم پر افتخار انقلاب اسلامی ثبت و ماندگار کرد تا خطه خوزستان به رسم میهمانی خرمشهر و دزفول و اندیمشک و آبادان و سوسنگرد و دیگر بخشهای و خطههای این سرزمین پر حماسه، به خود ببالد.
4 خرداد نماد ولایت مدار
حجت الاسلام و المسلمین سید محمد علی قاضی در نشست بررسی طرح و برنامههای چهارم خرداد ماه، اظهار داشت: مردم دزفول در هشت سال دفاع مقدس و با یک عزم راسخ در جلوی موشکهای دشمن ایستادگی کردند و تا الگوی ولایت پذیری را به عنوان یک منطق ماندگار در عرصههای مختلف اجتماعی و فرهنگی شرح و بیان کنند.
وی گفت: چهارم خرداد، متعلق به یک شهر نیست بلکه بیانگر یک مسیر و اعتقاد صحیح در ترویج ارزشهای اسلامی و اعتقادی و دوری از منطق خشم و خشونت است چرا که روز مقاومت مردم دزفول مقاومت مردم ایران اسلامی را در هشت سال دفاع مقدس در جهان نمایان ساخت.
امام جمعه دزفول اظهار کرد: توجه به حکمت و فلسفه نامیدن چهارم خرداد به روز مقاومت و پایداری مردم دزفول، لازم است در تمام رسانههای مکتوب و تصویری شرح و طرح و بیان شود چرا که روز چهارم خرداد سمبل مقاومت ملی و اعتقادی ما است.
اوج ایستادگی مردم دزفول در دفاع مقدس
عبد الامیر محتشمی راد در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در دزفول بیان کرد: مردم دزفول در هشت سال دفاع مقدس برای دفاع از ارزشهای انقلابی و اسلامی ایران معاصر ایستادگی کردند و چهارم خرداد اوج افتخار مردم دزفول در مسیر ولایت مداری است.
فرمانده سپاه دزفول گفت: چهارم خرداد ماه متعلق به یک شهر و یک مردم نیست بلکه بیانگر ایستادگی و عزت کشوری است که برای مقابله با دشمن از جان و مال خود گذشتند و هشت سال در مسیر ولایت و عزت و افتخار مقاومت کردند.
وی افزود: مردم دزفول انتظار دارند که معرفی چهارم خرداد، اولویت نخست مسیر فرهنگی شهرستان باشد و مسئولان استان چهارم خرداد را نقطه عطف توسعه خدمات شهری و انقلابی برای مردم این شهرستان قرار دهند.
دعوت از سفرا برای حضور در ویژه مراسم 4 خرداد
حبیب اله آصفی در گفتوگو با خبرنگاران گفت: تاکنون از سفیران کشورهای ژاپن، ایتالیا، ترکیه، بلغارستان، هند، الجزایر، فلسطین، پاکستان، افغانستان و چند کشور دیگر برای حضور در همایش چهارم خرداد دعوت به عمل آمده است.
وی افزود: دزفول دارای ظرفیتهای بی شماری در بخشهای مختلف مذهبی، فرهنگی، گردشگری و نیز اقتصادی است که باید بهدرستی معرفی شوند.
فرماندار ویژه دزفول اظهار کرد: سفیران 12 کشور برای حضور در همایش بزرگداشت 4 خرداد، روز مقاومت، پایداری و روز دزفول دعوت شدهاند و تلاش میشود از 4 خرداد برای معرفی جذابیتهای فرهنگی و معنوی دزفول بهره گیری شود.
4 خرداد نام دزفول را در تاریخ ماندگار کرد
محمد سبزواری عنوان کرد: مردم دزفول در هشت سال دفاع مقدس و با منطق اسلامی و انقلابی خود از ارزشهای اعتقادی ما دفاع و نامی ماندگار از خود در این عرصه به یادگار گذاشتند.
وی افزود: مردم دزفول در دوران دفاع مقدس و دیگر عرصههای انقلابی، بیش از 2600 شهید والا مقام تقدیم انقلاب اسلامی ایران کردهاند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثار گران دزفول گفت: خانواده دفاع مقدس دزفول دارای یش از 2600 نفر عضو جامعه شاهد، 500 عضو ایثار گر و 4200 جانباز والا مقام است و بنیاد شهید و امور ایثار گران دزفول توجه به رفع نیازهای خانواده معظم شهدا و دیگر اعضای پر افتخار خانواده دفاع مقدس شهرستان را به عنوان اولویت نخست خود در سال جدید تعیین کرده است.
وی گفت: ما باید بدانیم که در حفظ و تبیین فرهنگ 4 خرداد یک وظیفه مهم فردی و اجتماعی داریم و این روز و حماسه را با جدیت باید به نسلهای مختلف اجتماعی معرفی شود چرا که حماسه مردم دزفول، بیانگر مقاومت مردم ایران اسلامی در هر شهر و روستایی است.