تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۹
کد خبر: ۱۲۲۹۷۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

تولید بیش از 250 هزار تن محصول گندم در شوش

فرماندار شهرستان شوش با اشاره به تولید بیش از 250 هزار تن گندم از سطح 65 هزار هکتار از اراضی این شهرستان گفت: این رقم نسبت به پارسال 35 درصد افزایش داشته است.
  رضا نجاتی در جریان بازدید از سیلوی ذخیره گندم شهید درویشی شهر شوش با اشاره به روزهای پایانی برداشت گندم از مزارع شهرستان اظهارکرد: تاکنون بیش از 25 هزار تن گندم بذری نیز توسط کشاورزان شوش تولید شده است.

وی همچنین با اشاره به فرصت یک هفته‌ای باقیمانده برای برداشت محصول گندم افزود: این حجم تولید و افزایش آن نسبت به سال گذشته نشان‌دهنده برنامه‌ریزی و مدیریت صحیح برداشت توسط کشاورزان و هماهنگی‌های صورت‌گرفته توسط شورای کشاورزی، مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و همچنین رعایت اصول برداشت بوده است.

فرماندار شوش از همه کشاورزان زحمتکش و تلاشگر شهرستان در تولید گندم به عنوان یکی از محصولات استراتژیک و اساسی کشور تقدیر کرد و گفت: با مدیریت خوب در زمینه خرید گندم، تمام پول کشاورزان تا تاریخ 22 اردیبهشتبه حساب آن‌ها واریز شده است.

نجاتی بیان کرد: یکی از دغدغه‌ها و مطالبات کشاورزان ذرت‌کار شهرستان شوش، موضوع عدم پرداخت 30 درصد باقی‌مانده بهای فروش ذرت بود که بحمدالله با پیگیری‌های صورت‌گرفته، این پول نیز به حساب آن‌ها واریز شده است.


مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار