تاریخ انتشار: ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۱
کد خبر: ۱۲۲۷۰۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

مهلت قرارداد آب کشاورزی در شمال خوزستان تمدید شد

مدیر امور مشترکان شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری شمال خوزستان از امکان اصلاح یا عقد قرارداد آب زراعی محصولات زمستانه و بهاره تا اول خردادماه امسال خبر داد
مدیر امور مشترکان شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری شمال خوزستان از امکان اصلاح یا عقد قرارداد آب زراعی محصولات زمستانه و بهاره تا اول خردادماه امسال خبر داد.

حمید بهره بر روز سه شنبه افزود: تلاش بر این است مشترکان در زمان مقرر نسبت به عقد قرارداد آب اقدام کنند تا علاوه بر برنامه ریزی مطلوب برای تامین و توزیع آب بتوان آمار و اطلاعات کشت شبکه های آبیاری تحت پوشش را در زمان مناسب استخراج کرد.

وی با بیان اینکه برخی از مشترکان برای عقد قرارداد آب تاخیر می کنند افزود:طبق معمول عقد قرارداد آب برای کشت زمستان از اول شهریورماه تا 25 اسفند ماه و کشت تابستان نیز از اول تیرماه تا 15 مهرماه هر سال می باشد اما به دلیل مراجعه نکردن برخی کشاورزان در زمان مقرر در برنامه ریزی تامین و توزیع آب اختلال ایجاد می شود.

وی اظهار کرد:به منظور رفاه حال مشترکان امکان عقد یا اصلاح قراردادهای زمستانه و بهاره تا اول خردادماه امسال تمدید شده و پس از این تاریخ نسبت به اعمال جریمه قانونی اقدام خواهند کرد.

در فصل زمستان محصولاتی از قبیل گندم، سبزیجات ،پیاز، کاهو، کلم و هویچ در اراضی کشاورزی زیر پوشش شبکه آبیاری شمال خوزستان به بار می نشینند.

شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری شمال خوزستان ،شبکه های آبیاری دز و کرخه شمالی را مدیریت می کند.

120 نوع محصول زراعی و باغی در شمال استان خوزستان کشت و تولید می شود.

شهرهای دزفول ، اندیمشک و شوش با تولید بیش از چهار میلیون تن انواع محصول قطب کشاورزی استان خوزستان به شمار می آیند.
captcha
آخرین اخبار