تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۳
کد خبر: ۱۲۲۵۵۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

گلایه مردم شوش از عملکرد اداره برق/ تکریم ارباب رجوع مقوله‌ای تعریف نشده در این اداره

پیام‌ها و تماس‌های بسیاری از مردم شوش در ارتباط با قطعی مکرر برق و عدم تکریم ارباب رجوع نشان می‌دهد شوشی‌ها از عملکرد این اداره رضایت ندارند
پیام‌ها و تماس‌های بسیاری از مردم شوش در ارتباط با قطعی مکرر برق و عدم تکریم ارباب رجوع نشان می‌دهد شوشی‌ها از عملکرد این اداره رضایت ندارند.

هر از چند گاهی برق قطع می‌شود؛ شوشی‌ها در روزهای گرم فصل بهار و تابستان همیشه با این شوک دلسرد می‌شوند؛ کسی هم جوابگوی این مردم نیست، این موضوع آنها را بیشتر کلافه می‌کند؛ به اندازه‌ای که به نقطه جوش رسید.

پیام‌ها و تماس‌های بسیاری از مردم شوش در ارتباط با قطعی مکرر برق و عدم تکریم ارباب رجوع رسیده است که نشان می‌دهد شوشی‌ها از عملکرد این اداره رضایت ندارند.

«برق روستای میان‌آب پس از هشت ساعت الان وصل شد و در طول هفته با قطعی مکرر برق همراه یوده است»؛ «برق زمین شهری جنوبی قطع شده است و اداره برق واحد اتفاقات پاسخ‌گو نیستند»؛ «برق منطقه آهودشت و روستاهای حاشیه دز از دیشب تا الان که ساعت تقریباً ساعت 10 صبح بوده، قطع شده است و عملیات برق سید‌عباس اصلاً جواب تلفن را نمی‌دهند»؛ «برق منطقه عمله تیمور بیش از دو ساعت قطع شده و‌ همچنان کسی برای رسیدگی نیامده است»؛ « یک هفته است، شب ها چراغ تیرهای برق در بلوار جمهوری غربی روشن نمی‌شود» و صدها پیامی که با این محتوا از مکان‌های مختلف شهرستان شوش به خبرگزاری فارس ارسال می‌شود.

این در حالی است که مدیر توزیع برق شهرهای شوش و الوان در یکی از نشست‌های شورای اداری شهرستان یادآور شد: از ابتدای امسال تاکنون شبکه برق 108 روستای این شهرستان رفع نقص شده و مورد بازرسی فنی قرار گرفت.

سهیل مطوریان‌پور در دیدار با فرماندار شوش ضمن ارائه گزارشی از عملکرد این مدیریت گفت: به منظور اصلاح و توسعه شبکه برق 201 دستگاه ترانس برق در روستاهای غرب کرخه و 49 دستگاه نیز در منطقه عبدالخان نصب شده است.

* تکریم ارباب رجوع ممنوع!

اما قضیه به اینجا ختم نمی‌شود؛ قطعی مکرر برق تنها بخشی از آسیب‌شناسی مرمی در ارتباط با اداره برق این شهرستان است.

 به نظر می‌رسد که تکریم ارباب رجوع مقوله‌ای تعریف نشده در این اداره باشد؛ برخی شهروندان شوشی در روزهای اخیر با مراجعه به دفتر نماینده شوش در مجلس شورای اسلامی نارضایتی خود را از اداره برق اعلام کردند.

آنها می‌گویند که ارباب رجوع در این اداره مورد تکریم و احترام قرار نمی‌گیرد و با ادبیات تندی با آنها رفتار می شود.

پیش از این نیز برخی از مالکان منازل کاغذپارس در منطقه کوی مهر یادآور شدند که خانه‌هایشان تکمیل شده اما هنوز برق برای آنها کشیده نشده است و بلاتکلیف مانده‌اند.

آنها می‌گویند که ماه‌هاست پیگیری این مسأله شدند اما همچنان اداره برق به این موضوع رسیدگی نکرده است و ما در مقابل سردرگم دنبال راه حلی برای این مسأله هستیم.

به نظر می‌رسد که این مانع تراشی شبیه به یک ماراتن لج و لجبازی بین مردم و این اداره باشد که البته در این روزها به بالاترین حد خود رسیده است.

* برق، آب را هم قطع کرد

قطعی برق، به آب هم سرایت کرده است؛ شرکت آب و فاضلاب روستایی خوزستان در این ارتباط مشکل نوسان و قطعی فشار آب در برخی روستاهای شوش را ناشی از قطع برق عنوان کرده است.

عضو شورای شهر شوش نیز در این ارتباط تصریح کرد: با توجه به مراجعات و شکایات بعضی از شهروندان از نبود یا کمبود روشنایی در معابر شهری به ویژه در مناطق جنوب شهر و انعکاس مشکلات مردم به ریاست برق، متاسفانه این مشکل هنوز لاینحل باقی‌مانده است.

سید حکیم موسوی ادامه داد: امیدوارم ریاست اداره برق به‌منظور رفاه حال و امنیت شهروندان، به روشنایی معابر این مناطق اقدام کنند.

بر اساس این گزارش، در این ارتباط با سهیل مطوریان، مدیریت توزیع برق شوش و الوان تماس گرفت اما وی حاضر به پاسخ‌گویی و توضیحات لازم نشد.
مرجع / فـارس
برچسب ها: شوش
:
:
:
آخرین اخبار