استقلالی ها در ابتدای فصل گزینه هایی شبیه به همین امروز داشتند. یک مربی خارجی که انتخابش پیاده کردن مدل پرسپولیس به حساب می آمد و یک مربی ایرانی که علی رضا منصوریان بود. در اصل یک فکرتصمیم گیرنده مشابهی به استقلال و پرسپولیس پیشنهاد انتخاب مربی خارجی و جوانگرایی را داده بود. پرسپولیسی ها با برانکو به توافق رسیدند اما استقلالی ها با استیماچ به توافق نرسیدند .
گزینه دوم استقلالی ها علی رضا منصوریان بود که برخی می گویند حتی گزینه اول مسوولان تیم هم بوده است. در اصل مسوولان استقلال کمی نا هماهنگ تر از پرسپولیس با وزارت ورزش عمل کردند و با گزینه شان به توافق نرسیدند و نوبت به گزینه دوم رسید. آبی ها با علی رضا منصوریان از روزهای پایانی فصل قبل توافق کرده بودند.
توافقی که به نظر می رسید به امضای قرارداد منجر شود. نفت اما به سرمربی اش اجازه جدایی نداد و آبی ها بدون گزینه ماندند و با مظلومی توافق کردند. توافقی که قرار بود فرهاد مجیدی هم جزیی از آن باشد و نشد. حالا و در روزهای پایانی فصل دوباره شرایط اول فصل برقرار است. گزینه اول برخی اعضای هیات مدیره منصوریان است. اما گزینه معرفی شده اسکوچیچ است. آبی ها در صورت جذب اسکوچیچ به فرآیندی وارد می شوند که پرسپولیس سال قبل واردشد . تمرین دادن بازیکنان جوان و نسل سازی .
هرچند که همچنان شانس منصوریان به خاطر محبوبیت اش و البته رابطه با کاپیتان فعلی استقلال به صفر نرسیده.