تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۱
کد خبر: ۱۲۰۶۷۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
شهردار شادگان:

سرانه فضای سبز در شادگان 7 متر مربع است

شهردار شادگان گفت: در حال حاضر سرانه فضای سبز در شادگان 7 متر مربع است.

حسن مزبانی‌پور امروز اظهار داشت: با توسعه و گسترش فضای سبز و همچنین کاشت نهال در سطح معابر این شهر و با انجام فعالیت‌های واحد فضای سبز شهرداری در سال جاری سرانه فضای سبز افزایش خواهد یافت.

وی افزود: درحال حاضر بیش از60 درصد آبیاری فضای سبز شهر شادگان از آب خام استفاده می‌شود که توسعه و گسترش فضای سبز در شهر شادگان به عنوان عامل حیات بخش شهر است.

شهردار شادگان اضافه کرد: فضای سبز نقش اساسی در زیبایی و پاکیزگی شهر دارد و برای ارتقای روحیه فردی شهروندان، شهرداری شادگان نیز در انجام رسالت خود از هیچ تلاشی فروگذار نیست.

این مسئول با بیان اینکه در فصل تابستان شهر شادگان اقلیم گرم و خشکی دارد و فضای سبز این منطقه با کمبود منابع آبی مواجه است افزود: با توجه به مشکلات نگهداری از فضای سبز شهری توسعه و گسترش فضای سبز در سطح شهر در دستور کار واحد فضای سبز شهرداری قرار دارد.

مزبانی‌پور در پایان چنین توضیح داد: در سال‌جاری با توسعه فضای سبز و توزیع نهال در بین شهروندان و کاشت آنها در سطح معابر این شهر با شرایط اقلیمی شادگان در دستور کار این شهرداری قرار خواهد گرفت، تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال سرانه فضای سبز در این شهر افزایش یابد.
مرجع / فـارس
برچسب ها: شادگان
:
:
:
آخرین اخبار