تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۰
کد خبر: ۱۲۰۰۲۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
جانبازان دزفول از مشكلات درماني مي گويند
پيش از اين بنياد شهيد داروي مورد نياز جانبازان را تامين مي كرد اما از سه ماه پيش هيچيك از داروها از سوي بنياد شهيد تامين نشده و مسوولان بنياد شهيد مشكل بيمه را مطرح مي كنند
در حاليكه بنياد شهيد و امور ايثارگران به عنوان متولي امر درمان جانبازان از ارايه خدمات درماني به پيشكسوتان عرصه دفاع مقدس طبق تعهد خبر مي دهد برخي جانبازان از مشكل كمبود دارو به ستوه آمده و گله مندند.

چند جانباز دفاع مقدس اظهار داشتند:چند ماهي است خدمات درماني ارايه شده از سوي بنياد شهيد و امور ايثارگران مختل شده و نياز درماني جانبازان را تامين نمي كند.

يكي از اين پيشكسوتان عرصه دفاع مقدس روز چهارشنبه گفت:پيش از اين بنياد شهيد داروي مورد نياز جانبازان را تامين مي كرد اما از سه ماه پيش هيچيك از داروها از سوي بنياد شهيد تامين نشده و مسوولان بنياد شهيد مشكل بيمه را مطرح مي كنند.

حسين ديانت فرد كه جانباز 50 درصد و شيميايي مي باشد افزود:براي تهيه دارو و اسپري مورد نياز ناچار به سفر به تهران و تهيه اسپري از بازار آزاد به قيمت 9 ميليون ريال شدم اما به دليل نداشتن فاكتور، بنياد شهيد هزينه اين دارو را پرداخت نمي كند.

اين جانباز دزفولي كه در عمليات خيبر ، بدر ، طلائيه و والفجر چند بار از ناحيه هر دو پا و شكم مجروح شده است اظهار كرد:بنياد شهيد و امور ايثارگران هزينه دارو و درمان جانبازان را حدود 9 ماه پس از ارايه نسخه و فاكتور مي پردازد كه اين امر در روند درمان جانبازان با توجه به هزينه بالاي داور مشكل ايجاد كرده است.

وي كه با وجود 50 درصد جانبازي همچنان مستاجر است گفت:مددجويان بنياد شهيد از من عيادت كرده اما مسوولان از ديدار و سركشي و عيادت نيز دريغ مي كنند.

غلامرضا علي پيشه جانباز دفاع مقدس كه خود را نماينده آزادگان دزفول معرفي كرد نيز گفت:متاسفانه سامانه خدمات بنياد شهيد و امور ايثارگران در كشور دچار ضعف بنيادي است كه اين ضعف ها در زمينه تهيه دارو،دانشگاه فرزندان جانبازان ،مسافرت جانبازان و تهيه مايحتاج زندگي آنان مشهود است.

وي كه از آزادگان هشت سال دفاع مقدس بوده و چهار سال از عمر خود را در اسارت سپري كرده است افزود:بودجه بنياد شهيد و امور ايثارگران جوابگوي مشكلات جانبازان و خانواده آنها را نبوده به طوريكه فرد جانبازي كه گرفتار بيماري اعصاب و روان است بر اثر مشكلات ناشي از هزينه تحصيل فرزندان و تهيه دارو بيماري وي را تشديد مي شود.

اين جانباز و آزاده كه در عمليات كربلاي 4 مجروح شده و 30 درصد جانبازي دارد گفت: بايد بودجه بيشتري در اختيار جانبازان قرار گيرد تا اين قشر كه سلامت خود را در راه دفاع از ميهن فدا كرده اند و توانايي انجام كارها و تامين مايحتاج خود را ندارند با مشكل مواجه نشوند و دغدغه بي پولي نيز بر ساير مشكلات جسمي آنها اضافه نشود.

رييس بنياد شهيد و امور ايثارگران شهرستان دزفول در خصوص تهيه داروي جانبازان گفت: پيش از اين جانبازان با ارايه كارت طلايي و نسخه داروي مورد نياز خود را تامين مي كردند كه اين امر مشكلاتي به دنبال داشت.

محمد سبزواري افزود:به دليل اين مشكلات اين روش تغيير كرده و در حال حاضر ارائه دارو با در دست داشتن كارت ملي مقدور است و متناسب با نياز و نوع بيماري جانباز دارو در اختيار وي قرار مي گيرد.

سبزواري افزود:در سامانه جديد جانباز تنها زماني مي تواند دارو دريافت كند كه پزشك وي تجويز كرده باشد و غير از دوره درمان دارويي به وي ارائه نخواهد شد.

وي گفت:در حال حاضر هيچ مشكلي براي ارائه دارو به جانبازان در دزفول وجود ندارد و براي جلوگيري از سوء استفاده احتمالي سامانه تحويل دارو تغيير يافته است و جانبازان مي توانند در دروه هاي زماني مشخص كه پزشك تجويز مي كند داروي مورد نياز خود را دريافت كنند.

وي با بيان اينكه برخي جانبازان تمايل به مصرف اسپري و داروي خارجي دارند اظهار كرد: از آنجا كه چنين داروهايي در داخل كشور توليد و با قيمت مناسب عرضه مي شود لذا به جانبازان توصيه مي شود براي اينكه متحمل هزينه بيشتري نشوند داروي توليد داخل را مصرف كنند.

مردم شهرستان دزفول دو هزارو 618 شهيد تقديم كرده اند.

بيش از چهار هزار جانباز در دزفول وجود دارد كه بيش از 64 نفر از آنها شيميايي هستند.
مرجع / ایرنا
برچسب ها: جانبازان
:
:
:
آخرین اخبار