با كاشت 173 هزار اصله نهال از نوع كهور در اراضي ملي اين شهرستان بيش از 900 هكتار از اين اراضي احيا شدند
فرماندار شوش گفت: با كاشت 173 هزار اصله نهال از نوع كهور در اراضي ملي اين شهرستان بيش از 900 هكتار از اين اراضي احيا شدند.
رضا نجاتي در نشست كميته حفاظت از منابع طبيعي و محيط زيست شهرستان شوش افزود: توجه به كاشت و حفاظت از درختان به عنوان يك سرمايه ملي بايد مدنظر قرار گيرد.
وي افزود:استفاده از ظرفيت سازمانهاي مردم نهاد ميتواند تاثير بسزايي در صيانت از جنگلها و بهبود وضع موجود داشته باشد.
فرماندار شوش به زمين هاي غير قابل استفاده در اختيار برخي ادارات اين شهرستان اشاره كرد و گفت:از اين فضاهاي خالي بايد در جهت توسعه فضاي سبز شهرستان و كاشت درختان مثمر استفاده شود.
وي به شناسنامه دار كردن درختان سطح شهر اشاره كرد و گفت:در جهت جلوگيري از قطع درختان ضروري شهرداري شوش نسبت به اين امر اقدام كند.
فرماندار شهرستان شوش گفت:منابع طبيعي از نعمت هاي ارزشمند خدادادي است كه حفظ و حراست از آنها وظيفه اي همگاني است.
نجاتي از اداره هاي منابع طبيعي، بنياد مسكن و ثبت اسناد واملاك شهرستان شوش خواست ضمن جلوگيري از ساخت و ساز غير مجاز در اراضي خارج از حريم روستاها ، كميته ويژه اي را جهت بررسي وضعيت واگذاري اراضي به افراد واجد شرايط بر اساس قانون، فراهم كنند.
وي گفت:اداره منابع طبيعي به عنوان ضابط قضايي در خصوص ساخت و سازهاي غير مجاز پيگيري جدي را داشته باشد.
جلوگيري از قطع درختان، حرس درختان ،جلوگيري از ساخت و ساز غير مجاز همچنين شناسنامه كردن درختان از مهمترين موضوع هاي مطرح شده در نشست كميته حفاظت از منابع طبيعي و محيط زيست شهرستان شوش بود.