تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۸
کد خبر: ۱۱۹۵۹۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

امشب، آخرین مهلت انتخاب رشته آزمون دکتری

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور از اتمام مهلت انتخاب رشته در آزمون ورودی دوره دکتری نیمه‌متمرکز سال 95 در ساعت 24 امشب 21 فروردین ماه خبر داد
مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور از اتمام مهلت انتخاب رشته در آزمون ورودی دوره دکتری نیمه‌متمرکز سال 95 در ساعت 24 امشب 21 فروردین ماه خبر داد.

حسین توکلی با اعلام این خبر اظهارداشت: به کلیه‌ داوطلبانی که تاکنون نسبت به انتخاب رشته در آزمون دکتری اقدام نکرده‌اند توصیه می‌شود در مهلت باقی‌مانده با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org ضمن مطالعه دفترچه راهنما نسبت به انتخاب حداکثر 50 کد‌رشته محل اقدام نمایند.

وی افزود: دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی حد نصاب کد‌رشته‌های خود را از طریق سایت سازمان سنجش و پایگاه اطلاع‌رسانی خود در اواخر دهه اول اردیبهشت‌ماه ارائه می‌کند. لذا داوطلبان ضرورت دارد برای اطلاع از حد نصاب کد‌رشته محل‌ها و سایر اقدامات به این اطلاعات مراجعه نمایند.

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور از انتخاب رشته 57 هزار و 106 نفر تا ساعت 8 صبح امروز خبر داد و گفت: همچنین تا ساعت 8 صبح امروز از تعداد 127 هزار و 724 داوطلب حاضر در جلسه آزمون 122 هزار و 133 داوطلب نسبت به دریافت کارنامه خود اقدام کردند.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار