تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۷
کد خبر: ۱۱۹۵۸۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
عضو اتاق بازرگانی اهواز:

عراقی ها خواستار مرغ زنده ایرانی هستند

در حالی كه مسئولان عراقی خواستار صدور مرغ زنده از ایران به عراق هستند مسئولان مربوطه در داخل مانع صادرات می شوند
عضو اتاق بازرگانی، صنعت، معدن و كشاورزی اهواز گفت:در حالی كه مسئولان عراقی خواستار صدور مرغ زنده از ایران به عراق هستند مسئولان مربوطه در داخل مانع صادرات می شوند.

سیدسلطان حسینی شنبه اظهار كرد: تقاضای گوشت مرغ و تخم مرغ از سوی كشور عراق زیاد شده اما مسئولان كشور ما حساسیت بسیار به خرج می دهند و مانع صادرات گسترده به این كشور هستند.

وی افزود: با توجه به تقاضای شدید كشور عراق نسبت به وارد كردن گوشت مرغ و تخم مرغ مسئولان ما نگران هشدارهای بهداشت جهانی هستند و از این رو در صادرات مرغ زنده به كشور عراق ممانعت می كنند.

حسینی گفت: این در حالی است كه كشور مقصد مشكلی با این موضوع ندارد و خواستار ورود مرغ زنده است و مانعی از جانب كشور واردكننده وجود ندارد.

مسئول كمیسیون كشاورزی اتاق بازرگانی، صنعت، معدن و تجارت اهواز بیان كرد: همچنین صادرات تیرآهن و میلگرد به كشور عراق افزایش یافت كه دلیل آن تحرك در ساخت و ساز، به ویژه در مناطق جنوبی كشور عراق است.

وی در خصوص صادرات گوشت به كشورهای دیگر نیز گفت: كشورهای حاشیه خلیج فارس ترجیح می دهند كه گوشت خود را از كشورهای برزیل و استرالیا وارد كنند زیرا برای آنها از نظر قیمت به صرفه تر است.

حسینی ادامه داد: ما برنامه مدون صادراتی نداریم و یكی از دلایل نوسانات در این امر نداشتن نظم در صادرات و برنامه ریزی صادرات است.

بیش از یك چهارم صادرات كشور ما به عراق از خوزستان است.

در سال میلادی گذشته بیش از یك میلیارد و 400 میلیون دلار صادرات از مرزهای شلمچه و چذابه و مرزهای دریایی به كشور عراق انجام شد.
مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار