تاریخ انتشار: ۰۶ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۰
کد خبر: ۱۱۸۹۰۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
مدیرعامل سازمان آتش نشانی اهواز:

انفجار یک ساختمان دو طبقه در اهواز خسارت به بار آورد

به دنبال انفجاری که در یک ساختمان دو طبقه واقع در منبع آب بین خیابان ۱۵ و ۱۶، ۱۲ متری اول رخ داد این ساختمان که طبقه اولش مغازه و طبقه دوم آن خانه مسکونی بوده، آسیب جدی دید
رئیس سازمان آتش نشانی شهرداری اهواز از انفجار یک ساختمان دو طبقه در اهواز خبر داد.

امیر نجفی اظهار کرد: به دنبال انفجاری که در یک ساختمان دو طبقه واقع در منبع آب بین خیابان ۱۵ و ۱۶، ۱۲ متری اول رخ داد این ساختمان که طبقه اولش مغازه و طبقه دوم آن خانه مسکونی بوده، آسیب جدی دید.

وی افزود: علت انفجار نامعلوم است و نزدیک به ۸۰ درصد تخریب برآورد شده است.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی شهرداری اهواز عنوان کرد: زمان حادثه۱۰ و ۵۱ دقیقه اعلام شده و خودروهای اطفای حریق و امداد و نجات در ساعت ۱۰ و ۵۴ در محل حادثه حضور پیدا کردند. معاون عملیات و روابط عمومی هم حضور داشته و تیم ها عملیات آواربرداری را شروع کرده اند.

نجفی بیان کرد: به خانه های همجوار هم خسارت وارد شده و تا به حال یک نفر مجروح مذکر ۴۰ ساله گزارش شده است. خودروهای عملیاتی از دو ایستگاه آتش نشانی خودرو اعزام شده اند.

وی گفت: در حادثه ای دیگر نیز یک دستگاه وانت ایسوزو در منطقه فاز دو کوی ملت وارد یک منزل مسکونی شده که از تلفات احتمالی هنوز خبری در دسترس نیست.
مرجع / مـهـر
captcha
آخرین اخبار