رقابتهای انتخابی دوچرخهسواری بانوان خوزستان با معرفی نفرات برتر به پایان رسید.
خضیر حیاتی، دبیر هیات دوچرخهسواری استان عنوان کرد: این مسابقات پنجشنبه (بیستم اسفندماه) در پیست "شهدای خوزستان" در شهر اهواز برگزار شد.
وی ادامه داد: در این رقابتها که به مناسبت گرامیداشت روز جهانی زن برگزار شد، بیش از 10 دوچرخهسوار از شهرهای دزفول و اهواز شرکت داشتند.
دبیر هیات دوچرخهسواری خوزستان اضافه کرد: این مسابقات در ردههای سنی جوانان و بزرگسالان و در دو رشته 500 متر تعقیبی و 10 کیلومتر تایمتریل انفرادی انجام شد.
وی بیان کرد: در رشته 500 متر تعقیبی جوانان، راحیل لرکی بر سکوی نخست ایستاد، ستاره زرگر دوم شد و شکوفه لرکی نیز عنوان سوم را کسب کرد.
حیاتی افزود: در رشته 500 متر بزرگسالان، آیه جمالپور در جایگاه نخست قرار گرفت و نیلوفر بیگدلی نیز مقام دوم را کسب کرد.
او با اشاره به ماده 10 کیلومتر جوانان نیز خاطرنشانکرد: در این ماده راحیل لرکی، ستاره زرگر و شکوفه لرکی به ترتیب عناوین اول تا سوم را به دست آوردند.
دبیر هیات دوچرخهسواری خوزستان افزود: همچنین در رده سنی بزرگسالان این ماده آیه جمالپور اول و نیلوفر بیگدلی دوم شد.
وی گفت: قرار بود رکابزنانی از اندیمشک و تیم صنایع فولاد نیز در رقابتها شرکت کنند که در نهایت انصراف دادند.
حیاتی خاطرنشانکرد: به این ترتیب، در رده سنی جوانان، راحیل لرکی، ستاره زرگر و شکوفه لرکی و در رده سنی بزرگسالان، آیه جمالپور و نیلوفر بیگدلی جهت اعزام تیم خوزستان به مسابقات قهرمانی و لیگ کشور سال آینده انتخاب شدند.
وی در پایان تصریح کرد: هیات دوچرخهسواری خوزستان برای آن دسته از رکابزنانی که به هر دلیل نتوانستند در این مسابقات حاضر باشند، این فرصت را فراهم آورده که چنانچه آمادگی کامل داشته باشند، به همراه سایر دوچرخهسواران منتخب، در رکوردگیری شرکت کنند.