تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۱
کد خبر: ۱۱۸۲۳۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
معاون فرماندار شادگان تاکید کرد:

ضرورت راه‌اندازی دفتر نمایندگی منابع طبیعی در شادگان

معاون فرماندار شادگان بر ضرورت راه‌اندازی دفتر نمایندگی منابع طبیعی در شهرستان شادگان تاکید کرد
معاون فرماندار شادگان بر ضرورت راه‌اندازی دفتر نمایندگی منابع طبیعی در شهرستان شادگان تاکید کرد.

نعمت‌الله آلبوغبیش امروز اظهار کرد: براساس هماهنگی‌های به‌عمل آمده با اداره منابع طبیعی، نهال مورد نیاز جهت توسعه فضای سبز به‌صورت رایگان در اختیار شهرداران، دهیاران و شهروندان گذاشته می‌شود.

وی با تأکید بر ضرورت راه‌اندازی کارگاه آموزش ترویج منابع طبیعی و جلب مشارکت سازمان‌های مردم نهاد در جهت حفاظت از منابع طبیعی افزود: حفاظت از اراضی ملی، انفال و جلوگیری از گسترش تصرفات، مستلزم همکاری تنگاتنگ با اداره منابع طبیعی است و مردم نقش مهم و اساسی در حفاظت از منابع طبیعی دارند و باید در این‌باره همکاری بیشتری داشته باشند.

معاون فرماندار شادگان با اشاره به وجود 180 هزار هکتار اراضی ملی در این شهرستان بر ضرورت راه‌اندازی دفتر نمایندگی منابع طبیعی در شهرستان شادگان تأکید کرد و گفت: با مدیریت جهاد کشاورزی شادگان و اداره منابع طبیعی آبادان هماهنگی شده که از ابتدای سال 95 دفتر نمایندگی منابع طبیعی در این شهرستان راه‌اندازی و مستقر شود.

وی در پایان یادآور شد: اراضی ملی براساس ضوابط و مقررات قابل واگذاری به اشخاص بوده و بهترین روش حفاظت از منابع طبیعی، واگذاری به متقاضیان است که علاوه بر محفوظ ماندن، باعث ایجاد اشتغال و افزایش تولیدات به‌ویژه در بخش کشاورزی و رونق اقتصادی منطقه می‌شود.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار