تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۳
کد خبر: ۱۱۷۹۳۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
مدیرکل ورزش و جوانان استان خبر داد:

دوومیدانی‌کار معلول خوزستانی پرچم‌دار ایران در رقابت‌های آسیایی

دوومیدانی‌کار معلول خوزستانی پرچم‌دار ایران در رقابت‌های آسیایی
مدیرکل ورزش و جوانان استان از پرچم‌داری دوومیدانی‌کار ورزشکار معلول خوزستانی در رقابت‌های معلولان آسیا خبر داد
مدیرکل ورزش و جوانان استان از پرچم‌داری دوومیدانی‌کار ورزشکار معلول خوزستانی در رقابت‌های معلولان آسیا خبر داد.

فرامرز کیانی‌زاده امروز اظهار کرد: «عبدالرضا جوکار» ورزشکار خوزستانی تیم ملی دوومیدانی جمهوری اسلامی ایران، در مراسم افتتاحیه رقابت‌های قهرمانی دوومیدانی معلولان آسیا و اقیانوسیه پرچم‌دار کاروان ایران بود.

وی ادامه داد: در مراسم افتتاحیه این دوره از مسابقات که شب گذشته که در امارات برگزار شد، «عبدالرضا جوکار» از ملی‌پوشان صاحب‌نام تیم دوومیدانی کشورمان به‌عنوان پرچم‌دار در مراسم رژه حضور داشت.

مدیرکل ورزش و جوانان استان خوزستان تصریح کرد: این مسابقات هر روزه از ساعت 16 به‌وقت محلی کشور امارات آغاز خواهد شد.

تیم ملی دوومیدانی کشورمان با 30 ورزشکار در رقابت‌های قهرمانی دوومیدانی آسیا و اقیانوسیه حضور یافته است، این مسابقات از 17 تا 22 اسفندماه به میزبانی کشور امارات برپا خواهد بود.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار