شرکت مردم در انتخابات تکلیف و حق است؛ تکلیف به معنای حفاظت از خون شهدا و نظام جمهوری اسلامی است و تعیین سرنوشت کشور به دست مردم صورت میگیرد
امام جمعه موقت اهواز با بیان اینکه انتخابات یکی از مهمترین مظاهر جمهوریت است، گفت: شرکت مردم در انتخابات تکلیف و حق است؛ تکلیف به معنای حفاظت از خون شهدا و نظام جمهوری اسلامی است و تعیین سرنوشت کشور به دست مردم صورت میگیرد.
آیتالله سید ابوالحسن حسنزاده، در خطبههای نماز جمعه امروز 7 اسفندماه که در مصلای مهدیه امام خمینی(ره) اهواز برگزار شد، با بیان اینکه یکی از واجبات خطبههای نماز جمعه سفارش به تقوا است، اظهار کرد: سفارش به تقوا در محافل و مجالس مؤمنین نسبت به یکدیگر در روایات توصیه شده است.
وی گفت: در میان دو دهه فاطمیه قرار داریم، آیات بسیاری در قرآن کریم پیرامون حضرت زهرا(س) وجود دارد که آیات سوره کوثر مختص ایشان و برخی دیگر از آیات مشترک با اهل بیت(ع) است. همچنین روایات بسیاری به نقل از حضرت رسول اکرم(ص) و ائمه هدی(ع) پیرامون شخصیت ایشان وجود دارد. مهمترین آنان آن است که رسول خدا(ص) به دخترشان لقب سیده نساءالعالمین را اطلاق فرموده اند که این امر علاوه بر اشاره در کتب روایی شیعه در کتب صحیح اهل سنت نیز نقل شده است.
آيتالله حسنزاده ادامه داد: حضرت زهرا(س) از پدر بزرگوارشان پرسیدند که مگر مریم سرور زنان عالم نیست؟ پیامبر(ص) در پاسخ میفرمایند:«مریم سرور زنان عالم در زمان خودش بود و تو سرور زنان عالم در همه زمانها هستی.»
وی افزود: آیات قرآن کریم به دو ویژگی بارز حضرت مریم(س) شامل عفت و پاکدامنی و عبادت و نیایش بسیار اشاره فرموده است. فعالیت سیاسی و اجتماعی درباره حضرت مریم(س) و آسیه مشاهده نشده است اما با وجود آنکه حضرت زهرا(س) در عبادت و عفت بینظیر بود دارای ابعاد ارزشی و انسانی بسیاری بوده است.
امام جمعه موقت اهواز گفت: ایشان عفت و نیایش را توأمان با حضور در مسائل سیاسی و اجتماعی داشتند. حضرت زهرا(س) در طول دوران کوتاه زندگی خود پس از رحلت رسول خدا(ص) دو محور را برای فعالیت سیاسی و اجتماعی خود شامل فدک و ولایت و زعامت جامعه را برگزید و مبارزه سختی را در این راه انجام داد تا منجر به شهادت ایشان شد. رسول خدا(ص) با وجود آنکه دارای اختیاراتی بودند اما در مسئله فدک و ولایت حضرت علی(ع) وحی بر ایشان نازل شده و برای انجام مأموریت مکلف بودند.
وی با بیان اینکه امام خمینی(ره) با الگوگیری از حضرت زهرا(س) بانوان را در عرصه سیاسی و اجتماعی انقلاب اسلامی، دفاع مقدس وارد ساختند، گفت: امروز میبینیم که بانوان در تعیین سرنوشت خود نقش دارند و این حضور مسئولانه و باعفت زنان در جامعه با الگوگیری از بانوی بزرگوار اسلام به وجود آمده است.
آيتالله حسنزاده در آغاز خطبه دوم نماز جمعه با اشاره به اینکه 8 اسفندماه به نام روز امور تربیتی نامگذاری شده است، افزود: آنچه که وجود مقدس پیامبر اکرم(ص) برای انجام آن مبعوث شدند تعلیم و تزکیه بود. البته تزکیه بر تعلیم مقدم است. آنچه که توسط امور تربیتی و آموزش و پرورش انجام میشود پاسداشت دانشآموزان و نوجوانان از تهاجم فرهنگی بیان شده از سوی مقام معظم رهبری است.
وی اظهار کرد: با اشاره به برگزاری دو انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری آن را خاص دانست و گفت: شور و نشاط و تحرک سیاسی جامعه از اتفاقات مبارک و ارزشمند است اما در عین حال باید از آن مواظبت کنیم.
امام جمعه موقت اهواز با بیان اینکه انتخابات مظهر جمهوریت جمهوری اسلامی است همان گونه که امام راحل فرمودند: «نه یک کلمه بیشتر و نه یک کلمه کمتر است»، افزود: یکی از مهمترین مظاهر جمهوریت انتخابات است. شرکت مردم در انتخابات تکلیف و حق است؛ تکلیف به معنای حفاظت از خون شهدا و نظام جمهوری اسلامی است و تعیین سرنوشت کشور به دست مردم صورت میگیرد.
وی با اشاره به اینکه بیانات مقام معظم رهبری پیرامون نفوذی همان کلمات امام خمینی(ره) است، تصریح کرد: امام راحل درباره انتخابات هشدار داده بودند که «نگذارید انتخابات باعث تفرقه شود و با تعابیر زشت پیروزی یا شکست میخواهند میان شما تفرقه بیاندازند.» در انتخابات 7 اسفند دشمن وارد صحنه شد و انگلیس پیر استعمار افرادی را برای انتخاب در این انتخابات توصیه کرد. انگلیس هیچگاه برای مردم ما خیرخواه نبوده است. این عدم خیرخواهی به زمان طاغوت نیز بازمیگردد حال که آنها از مردم ما نیز سیلی خوردهاند.
آيتالله حسنزاده ادامه داد: در انتخابات باید مرزبندیها مشخص شود و همه افرادی که در صحنه انتخابات وارد شدهاند آنانی که مورد توصیه BBC باشند یا نباشند باید اعلام برائت کنند. مقام معظم رهبری فرمودند : "هدف آنان از این اقدام اختلاف است".
امام جمعه موقت اهواز گفت: مردم در ایران با هر سلیقه سیاسی و تعلق به هر گروه و جناح وقتی که پای دشمن همچون آمریکا و انگلیس به میدان آید، ید واحد را تشکیل داده و برابر دشمن میایستند. مقام معظم رهبری بارها هشدار دادهاند که دشمنان به انتخابات طمع دارند و میخواهند در آن نفوذ کنند. امام راحل نیز گفت: "در انتخابات به افرادی رأی دهید که گرایش به شرق و غرب نداشته باشند".
وی افزود: اگر به فردی نفوذی گفته میشود بدان معنا نیست که به صورت مستقیم با CIA و دستگاههای جاسوسی در ارتباط باشد بلکه این نفوذ به صورت چندلایه است البته هر آن کس که حرف دشمن را نیز بیان کند نفوذی است. در فرمایش امام راحل آمده است که: "به نمایندگانی مانند مدرس رأی دهید." به گفته شهید مدرس "هیچگاه ترس و طمع نداشته است.گ اگر کسی ترس و طمع داشت آزادگی و حریت خود را از دست میدهد.
آیتالله حسنزاده گفت: انشاءالله در پی انتخابات مجالسی پویا، فعال، انقلابی و ولایی داشته باشیم. همچنین قانونگرایی در همه مراحل انتخابات از بررسی صلاحیت تا شمارش آرا، پذیرش آرا، مسئولان اجرایی، نظارتی، شورای نگهبان، باید پذیرفته شود حتی اگر نقصی در قانون وجود دارد. شروع فتنه 88 از آنجا بود که قانون را نپذیرفتند.
امام جمعه موقت اهواز تصریح کرد: به فرموده مقام معظم رهبری از ادبیات دشمن استفاده نکنید و نیروهای مخلص، مؤمن، ولایی که پای انقلاب اسلامی ایستادهاند را تندرو نخوانید.
در نمازجمعه امروز 7 اسفندماه آيات موسوي جزايري، شفيعي و كعبي حضور داشتند و نماز عصر به امامت آيتالله موسوي جزايري اقامه شد.