تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۰
کد خبر: ۱۱۶۷۵۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
معاون محیط زیست استان تهران خبر داد:

گرد و غبار به تهران رسید

موج گرد و غباری که از غرب وارد کشور شده است دیشب به تهران رسید و میزان غلظت آلاینده‌ها را افزایش داد، به طوری که در سه ساعت گذشته میزان آلاینده‌ها در هوای تهران فراتر از حد مجاز اعلام شده است
معاون نظارت و پایش محیط زیست استان تهران با بیان اینکه سامانه گرد و غبار از دیشب وارد تهران شده است، گفت: در ۳ ساعت اخیر میزان غلظت آلاینده‌ها در هوای شهر تهران فراتر از حد مجاز گزارش شده است.

محمد رستگاری در تشریح آخرین وضعیت کیفیت هوای تهران گفت: بر اساس اطلاعات رسیده از ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوای شهر تهران در 24 ساعت گذشته منتهی به ساعت 11 صبح کیفیت هوا در شرایط سالم قرار داشت.

وی افزود: علی‌رغم این موضوع موج گرد و غباری که از غرب وارد کشور شده است دیشب به تهران رسید و میزان غلظت آلاینده‌ها را افزایش داد، به طوری که در سه ساعت گذشته میزان آلاینده‌ها در هوای تهران فراتر از حد مجاز اعلام شده است اما پیش بینی می‌شود فردا به دلیل وزش باد وضعیت بهبود پیدا کند.

معاون محیط زیست استان تهران افزود: روز سه شنبه نیز میزان غلظت آلاینده‌ها فراتر از حد مجاز خواهد بود و در این شرایط به بیماران قلبی، سالمندان و کودکان توصیه می‌شود از تردد‌های غیر ضروری در شهر اجتناب کنند.
مرجع / فـارس
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۶ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۴
0
0
ما خوزستانیها همیشه دعا کردیم که گردوخاک به تهران برسه شاید که به حال خوزستانیها کاری کنند
میدونیم که گردوغباری که اون ور رسیده به یک هزارم خوزستان هم نمیرسه بیخودی شلوغش میکنند که بگن ما هم داریم خاک میخوریم چاره ایی نیست تحمل میکنیم .
captcha
آخرین اخبار