در این راستا از این به بعد کلیه مصوبات کمیسیون ماده پنج استان جهت شفاف سازی و دسترسی آزاد شهروندان به اطلاعات، منتشر خواهد شد
مدیر شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی خوزستان با اشاره به تأکیدات وزیر راه و شهرسازی و استاندار خوزستان گفت: در این راستا از این به بعد کلیه مصوبات کمیسیون ماده پنج استان جهت شفاف سازی و دسترسی آزاد شهروندان به اطلاعات، منتشر خواهد شد.
حمید کیانفر با بیان اینکه این اقدام برای نخستین بار انجام خواهد شد، اظهار کرد: کمیسیون ماده پنج استان به ریاست معاون عمرانی استاندار تشکیل و مقرر شد کلیه مصوبات این کمیسیون و کارگروه امور زیربنایی و شهرسازی با هدف شفاف سازی در سایت اداره کل راه و شهرسازی قرار بگیرد.
وی افزود: در کمیسیون اخیر مسائل شهرسازی شهرستانهای آبادان، اروندکنار، بهبهان و دزفول بررسی و مصوبات جلسه جهت تأیید به وزارت راه و شهرسازی ارسال شد و در صورت تأیید توسط استاندار ابلاغ میشود.
کیانفر همچنین از برگزاری کارگروه امور زیربنایی و شهرسازی استان خبر داد و عنوان کرد: در کارگروه فوق طرح جامع و تفضیلی شهر مشراگه از توابع شهرستان رامشیر بررسی شد و در راستای بررسیهای بیشتر بازدید میدانی توسط مشاور طرح، شهردار، اعضای شورای شهر و کارشناسان اداره کل راه و شهرسازی استان انجام خواهد شد.
وی افزود: مشروح مصوبات این کارگاه و کمیسیون ماده پنج استان به دفتر نظارت بر طرحهای توسعه و عمران معاونت شهرسازی و معماری وزارت راه ارسال شد.