تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۷
کد خبر: ۱۱۵۲۷۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

ساخت دو پایگاه بهداشتی و اورژانس در دزفول

عملیات ساخت یک پایگاه اورژانس 115 و پایگاه بهداشتی درمانی به همت خیرین حوزه سلامت در دزفول آغاز شد
عملیات ساخت یک پایگاه اورژانس 115 و پایگاه بهداشتی درمانی به همت خیرین حوزه سلامت در دزفول آغاز شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی دزفول روز چهارشنبه در حاشیه کلنگ زنی این دو پایگاه گفت: ساخت پایگاه اورژانس 115 خیرین در شهر شمس آباد دزفول در زمینی به مساحت 250 مترمربع به همت خیر دزفولی محمدعلی خرمی و همسر مرحومش خانم عطار ساخته می شود.

یوسف پریدار ارزش این زمین را پنج میلیارد ریال عنوان کرد و گفت:این نیکوکار دزفولی 2،5 میلیارد ریال نیز برای ساخت این پایگاه هزینه خواهد کرد.

وی گفت:با احداث این پایگاه اورژانش تعداد پایگاه های اورژانس دانشگاه علوم پزشکی دزفول به 25 پایگاه افزایش می یابد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی دزفول ساخت یک پایگاه بهداشتی درمانی را از دیگر فعالیت های خیرین در این شهرستان دانست و گفت:امروز همچنین عملیات ساخت پایگاه بهداشتی درمانی خیر دزفولی حاج حسین حکمت آغاز شد که این پایگاه شمال و شمال شرق دزفول و منطقه 86 هکتار،بهاران و پیام آوران را تحت پوشش قرار خواهد داد.

وی هزینه ساخت این پایگاه بهداشتی درمانی را پنج میلیارد و 500 میلیون ریال دانست و گفت:مجوز ساخت پایگاه بهداشتی درمانی در این منطقه اخذ شده ولی طبق برنامه ریزی انجام شده در نظر داریم این پایگاه به مرکز بهداشتی ارتقا یابد و به دندانپزشک و آزمایشگاه مجهز شود.

پریدار افزود:این پایگاه در 650 مترمربع در دوطبقه و 15 اتاق ساخته خواهد شد.

فرماندار ویژه دزفول نیز در این آیین ضمن تبریک دهه مبارک فجر گفت:دزفول سرآمد خیرین است که حضور خیرین در حوزه مدرسه سازی و سلامت قابل تقدیراست.

حبیب الله آصفی افزود:مردم کشورمان برای انقلاب بذل جان کردند که مردم دزفول علاوه بر بذل جان بذل مال نیز می کنند و نام آنها در کشور سرآمد است.

وی اظهار امیدواری کرد این دو پایگاه در کمترین زمان ممکن مورد بهره برداری قرار گیرد و در اختیار مردم قرار گیرد.
مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار