تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۰
کد خبر: ۱۱۴۸۲۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
ناکامی رکابزنان ایران در روز آخر

ایران با ۶ مدال به کار خود پایان داد

روز پایانی مسابقات دوچرخه‌سواری قهرمانی آسیا در ژاپن با ناکامی رکابزنان ایران در کسب مدال برگزار شد.
ناکامی رکابزنان ایران در روز آخر/ ایران با ۶ مدال به کار خود پایان داد


جی پلاس، در روز پایانی مسابقات دوچرخه‌سواری قهرمانی آسیا در ژاپن صبح امروز (شنبه) در بخش مدیسون تیم مردان ایران با ترکیب علی حقی و محمد رجبلو به مقام چهارم رسید و از ایستادن بر روی سکو باز ماند.

در ماده اسپرینت جوانان کسری باقرپور در رقابت با نماینده کره جنوبی دوم شکست خورد و به نیمه نهایی نرسید. او در ادامه برای ایستادن در یکی از رده‌های پنجم تا هشتم با رکابزنانی از قزاقستان (۲ نفر) و ژاپن مسابقه داد و با ثبت زمان ۱۱ ثانیه و ۷۷۰ هزارم ثانیه اول شد تا در نهایت به رده پنجمی دست پیدا کند.

در بخش اومنیوم بانوان مریم جلالیه در ماده ۵۰۰ متر با ثبت زمان ۱۴ ثانیه و ۶۳۶ هزارم ثانیه هشتم شد.

در بخش کایرین بانوان فاطمه هداوند که در گروه یک با نمایندگان چین، مالزی، هند و چین تایپه همگروه بود و با ایستادن در رده پنجم راهی مرحله شانس مجدد شد. او در مرحله شانس مجدد با رکابزنان کره جنوبی، چین تایپه و ژاپن همگروه بود که در این بخش چهارم شد و از صعود به نیمه نهایی باز ماند.

بدین ترتیب کاروان دوچرخه‌سواری ایران با کسب ۲ طلا، یک نقره و ۳ برنز به کار خود در مسابقات قهرمانی آسیا در ژاپن پایان داد. 

مرجع / تسنیم
captcha
آخرین اخبار