تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۵
کد خبر: ۱۱۴۲۷۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

نتایج اولین هفته لیگ‌های برتر و دسته یک تکواندو خوزستان

هفته نخست لیگ‎های تکواندو خوزستان (جام مدافعان حرم) برگزار شد
هفته نخست لیگ‎های تکواندو خوزستان (جام مدافعان حرم) برگزار شد.

این پیکارها جمعه (دوم بهمن‎ماه) با حضور 19 تیم در سه مقطع سنی و در دو بخش برتر و دسته یک کار خود را آغاز کرد.

این مسابقات در سه زمین مجزا انجام شد که به ترتیب دو زمین جهت لیگ‎های دسته یک و یک زمین برای مسابقات لیگ برتر در نظر گرفته شده بود.

در لیگ دسته یک خردسالان، تیم کانون آزادگان آبادان با نتیجه 9 بر یک برابر آکادمی تکواندو اتحاد به برتری دست یافت، نفت مسجدسلیمان 6 بر 4 از سد شادمهر اهواز گذشت، آکادمی تکواندو رکنی اهواز یک بر 9 مغلوب ستارگان اهواز شد و هیات شوش نیز 8 بر 2 بر تیم راه و شهرسازی فائق آمد. باشگاه تکواندو هیوا نیز در این هفته استراحت داشت.

در لیگ دسته یک نونهالان نیز یک بازی برگزار شد که طی آن شادمهر اهواز با نتیجه 3 بر 5 از هیات شوش شکست خورد.

در همین روز، مسابقات لیگ برتر نیز در رده سنی نوجوانان برگزار شد که در این رقابت‎ها دیدار تیم‎های مقاومت دزفول و شادمهر اهواز و همچنین هیات خرمشهر و هیات آبادان با نتیجه مشابه 5 بر 5 خاتمه یافت و پتروشیمی بندرامام نیز با حساب 6 بر 4 بانک قرض الحسنه رسالت را مغلوب کرد.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار