تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۱
کد خبر: ۱۱۴۱۸۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
از زمان اجرای طرح تحول نظام سلامت تاکنون؛

پرداختی از جیب مردم برای درمان 32 درصد کاهش یافت

از زمان اجرای طرح تحول نظام سلامت تاکنون، میزان پرداختی از جیب مردم در محدوده فعالیت دانشکده علوم پزشکی آبادان 32 درصد کاهش داشته است
معاون درمان دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: از زمان اجرای طرح تحول نظام سلامت تاکنون، میزان پرداختی از جیب مردم در محدوده فعالیت دانشکده علوم پزشکی آبادان 32 درصد کاهش داشته است.

عبدالله خوان‌زاده امروز با اعلام این خبر اظهار کرد: با توجه به برآوردهای صورت گرفته از زمان اجرای طرح تحول نظام سلامت در کشور، میزان پرداختی از جیب مردم برای هزینه‌های درمان در مناطق تحت پوشش دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آبادان به میزان 32 درصد کاهش داشته است.

وی اضافه کرد: در طرح جدید هتلینگ، بیمارستان‌ها ستاره‌دار شده و در این طرح بیمارستان‌های دارای چهار یا پنج ستاره به عنوان بیمارستان درجه یک شناخته می‌شوند که به همین منظور کارگروه هتلینگ معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی آبادان هم تشکیل شده است.

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی آبادان با اشاره به این موضوع که پزشکان مقیم در برخی از بیمارستان‌های تحت پوشش این دانشکده بیشتر شده‌اند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر در بیمارستان آیت‌الله طالقانی آبادان 35 متخصص در 18 رشته، در بیمارستان شهید بهشتی همین شهرستان 32 پزشک متخصص در 16 رشته، در بیمارستان ولیعصر (عج) خرمشهر 28 متخصص در 14 رشته و بالاخره در بیمارستان شهید معرفی‌زاده شادگان نیز 13 پزشک متخصص در 9 رشته فعال هستند.

وی در پایان از راه‌اندازی کلینیک تخصصی بیمارستان ولیعصر (عج) خرمشهر و واحد Ldr بیمارستان شهید معرفی‌زاده شادگان در آینده بسیار نزدیک خبر داد.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار