تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۷
کد خبر: ۱۱۴۱۶۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

سومی حفاری در لیگ برتر وزنه‌برداری کشور

ملی‌حفاری در لیگ برتر وزنه برداری کشور در جایگاه سوم قرار گرفت و مناطق نفت خیز جنوب چهارم شد
ملی‌حفاری در لیگ برتر وزنه برداری کشور در جایگاه سوم قرار گرفت و مناطق نفت خیز جنوب چهارم شد.

هفته پایانی این مسابقات، یکم و دوم بهمن ماه به میزبانی نیروی زمینی برگزار شد.

ملی حفاری که چندین عنوان قهرمانی و نایب قهرمانی لیگ برتر را در کارنامه خود دارد، امسال با هدف جوانگرایی و بومی گرایی پا به این مسابقات گذاشت و با عملکردی رضایت بخش، موفق شد سکوی سوم این دوره از رقابت ها را به خود اختصاص دهد.

ملی حفاری در هفته پنجم و پایانی در جایگاه دوم قرار گرفت.

مناطق نفت خیز جنوب هم که چندین سال است، جوانگرایی و بومی گرایی را در دستور کار خود قرار داه است با قرار گرفتن در رده چهارم به کار خود در این مسابقات پایان داد.

نماینده استان در هفته پایانی در مکان نخست ایستاد.

در پایان این رقابت ها، ذوب آهن با کسب 2950 امتیاز به قهرمانی رسید، یاسین پیشرو قم با کسب 2814 امتیاز دوم شد و ملی حفاری با کسب 2656 امتیاز عنوان سوم را به دست آورد.

تیم های مناطق نفت خیز جنوب با کسب 2651 امتیاز، پدافند هوایی با کسب 2542 امتیاز، نیروری زمینی با کسب 2607 امتیاز و عقاب با کسب 2539 امتیاز به ترتیب در رده های چهارم تا هفتم قرار گرفتند.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار