خوزنیوز: رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای امیدیه گفت: در راستای اجرای مانور برنامه ریزی جهت اجتماعی نمودن مبارزه با مواد مخدر کارگاه آموزشی پیشگیری از اعتیاد برای کارآموزان و مربیان و پرسنل مراکز برادران و خواهران برگزارشد.
حبیب غفاری افزود: مهارت آموزی مهمترین راه پیشگیری از اعتیاد جوانان و بهترین وسیله برای غنی سازی اوقات فراغت می باشد که با فراگیری مهارت زمینه اشتغال نیز فراهم می شود.
غفاری اظهار کرد: هدف از برنامه ریزی و برگزاری این کارگاه آموزشی آشنا نمودن و آگاهی دادن هر چه بیشتر جوانان با ناهنجاریهای اجتماعی و بویژه پدیده شوم و خانمانسوز اعتیاد به مواد مخدر و تبعات ناشی از آن می باشد.
در ادامه این گارگاه آموزشی تیم روابط عمومی انجمن معتادان گمنام (NA) به تشریح علل و عوامل مبتلا شدن جوانان به این پدیده شوم و تبعات ناشی از سوءمصرف ، راههای پیشگیری و عدم ابتلا به آن پرداختند و جوانان را به اندیشه نمودن ، تفکر و تعقل در انتخاب آگاهانه دوستان سالم و خیرخواه برای زندگی آینده دعوت و اشاره کرد: یکی از خطرناکترین تهاجمات و برنامه ریزی جنگ نرم دشمنان قسم خورده انقلاب، سست نمودن قدرت اراده جوانان به انحاء مختلف و از جمله مبتلا نمودن به پدیده شوم اعتیاد است تا همه ابعاد فردی ، خانوادگی و اجتماعی افراد را به مخاطره اندازد و توانایی و انرژی جوانان که می بایست مصرف پیشرفت و شکوفایی جامعه شود عملا در مسیر اهداف انحرافی بکار گیری شود.
گفتنی است در پایان بروشورهای با مضمون پیشگیری از اعتیاد در بین حاضرین توزیع شد.