تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۹
کد خبر: ۱۱۳۰۵۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
رئیس هیئت وزنه‌برداری خوزستان خبر داد:

قهرمانی ملی حفاری در لیگ وزنه‌برداری جوانان کشور

رئیس هیئت وزنه‌برداری خوزستان از قهرمانی تیم ملی حفاری اهواز در لیگ جوانان کشور خبر داد
رئیس هیئت وزنه‌برداری خوزستان از قهرمانی تیم ملی حفاری اهواز در لیگ جوانان کشور خبر داد.

علیرضا قریشی امروز اظهار کرد: هفته پایانی لیگ وزنه برداری جوانان کشور در تهران برگزار شد و روز گذشته به کار خود پایان داد.

وی گفت: تیم‌های ملی حفاری و مناطق نفت خیز جنوب، نمایندگان خوزستان در این رقابت‌ها بودند.

رئیس هیئت وزنه‌برداری خوزستان تصریح کرد: تیم وزنه برداری جوانان ملی حفاری اهواز در هفته پایانی این رقابت‌ها برای کسب عنوان قهرمانی مصاف حساس و تنگاتنگی با تیم صدرنشین مسابقات داشت.

قریشی عنوان کرد: وزنه برداران تیم ملی حفاری در مصاف با نیروی زمینی در ‌‌‌نهایت موفق شدند بر این تیم چیره شوند و جایگاه نخست این رقابت‌ها را به دست آورد.

وی خاطرنشان کرد: تیم‌های ملی حفاری، نیروی زمینی ارتش و عقاب نیروی هوایی به ترتیب در جایگاه‌های اول تا سوم قرار گرفتند، همچنین تیم‌های مناطق نفت خیز جنوب و کوثر ساری نیز به ترتیب چهارم و پنجم شدند.

لیگ وزنه برداری جوانان کشور طی روزهای 17 تا 19 دی ماه جاری در تهران برگزار شد که در ‌‌نهایت تیم ملی حفاری اهواز عنوان نخست این رقابت‌ها را از آن خود کرد.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار