تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۴
کد خبر: ۱۱۲۹۴۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
رئیس انجمن جت‌اسکی و جت بُت عنوان کرد

6 جت‌اسکی‌باز برتر به تیم ملی راه یافتند

رئیس انجمن جت‌اسکی و جت بُت از راه‌یابی 6 تن از برترین جت اسکی‌بازان رقابت‌ها انتخابی تیم ملی در خرمشهر خبر داد.
داود سلیانچی در خصوص برگزاری رقابت‌های جت‌اسکی جام آزاد اروند، انتخابی تیم ملی که به میزبانی خرمشهر برگزار شد، استقبال شهروندان خرمشهری را از مسابقات جت اسکی عالی توصیف و اظهار کرد: در تمام مدت برگزاری و فراهم‌آوری مقدمات انجام این رقابت‌ها مسئولان سازمان منطقه آزاد اروند کمال همکاری را با انجمن جت اسکی کشور داشته‌اند.


وی ادامه داد: شرکت‌کنندگان در این مسابقات برترین جت اسکی‌بازان کشور بودند؛ این نفرات در رقابت برای انتخابی تیم ملی نیز در این تورنمنت حضور پیدا کرده‌اند.

رئیس انجمن جت اسکی و جت بُت تصریح کرد: بین چهار تا 6 نفر از این نفرات به ترکیب اصلی تیم ملی راه خواهند یافت و باقی نفرات در تیم «ب» حضور می‌یابند.

سلیانچی افزود: البته نفرات دیگری وجود دارند که شایستگی حضور در این رقابت‌ها و تیم ملی را دارند اما به دلیل اینکه جت‌های آنان خراب بود موفق به حضور در این رقابت‌ها نشدند.

وی تأکید کرد: هزینه حمل‌ونقل و تعمیر جت اسکی فوق‌العاده بالاست و نفراتی که وسایل جت اسکی آنان خراب شده باشد برای حضور در رقابت‌های مختلف دچار مشکل خواهند شد و این مشکلات معمولاً در این ورزش وجود دارد.

این مقام مسئول گفت: از سال آینده تیم‌های بین‌المللی در مسابقات داخل کشور حضور پیدا می‌کنند و هنگامی که مسابقات وجهه بین‌المللی به خود گیرد باید تیم ملی ما حضور پیدا کند و فرقی نمی‌کند که این رقابت‌ها در داخل و یا خارج از کشور باشند

رئیس انجمن جت اسکی و جت بُت در پایان خاطرنشان کرد: از استقبال پرشور علاقه‌مندان خرمشهری از این رقابت‌ها تقدیر کرد و ابراز امیدواری کرد تا مجدداً منطقه آزاد اروند این تورنمنت ها را میزبانی کند.

مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار