تاریخ انتشار: ۱۰ آذر ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۷
کد خبر: ۱۱۲۶۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

خبرنگاران برای دریافت هدیه احمدی‌نژاد یک ماه دیگر صبر کنند

صالحی‌مرام درباره زمان نهایی پرداخت هدیه رئیس‌جمهور به خبرنگاران گفت: هدیه روز خبرنگار رئیس‌جمهور تا یک ماه دیگر پرداخت می‌شود.

محمدحسن صالحی‌مرام معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری فارس، درباره زمان نهایی پرداخت هدیه رئیس‌جمهور به خبرنگاران گفت: لیست اسامی خبرنگاران از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به دست ما رسیده است که در حال بررسی نهایی این لیست هستیم.

وی با بیان اینکه تعداد اسامی خبرنگارانی که توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به ما معرفی شده‌اند قریب به 6 هزار نفر است، تصریح کرد: هدیه روز خبرنگار رئیس‌جمهور تا 1 ماه دیگر پرداخت می‌شود.

معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهور همچنین در خصوص نشست خبری رئیس‌جمهور یادآور شد: با توجه به اینکه رئیس‌جمهور قول یک نشست خبری را داده است، این کار به زودی انجام می‌شود و زمان آن متعاقبا اعلام می‌شود.
captcha
آخرین اخبار