تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۴ - ۲۰:۴۳
کد خبر: ۱۱۲۵۸۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
دبیر ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی خوزستان خواستار شد:

لزوم تقویت برنامه‌های دهه فجر برای کودکان و نوجوانان خوزستانی

دبیر ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی خوزستان خواستار تقویت برنامه‌های دهه فجر برای کودکان و نوجوانان این استان توسط کانون پرورش فکری شد
خوزنیوز: دبیر ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی خوزستان خواستار تقویت برنامه‌های دهه فجر برای کودکان و نوجوانان این استان توسط کانون پرورش فکری شد.

به گزارش خوزنیوز؛ حجت‌الاسلام مهدوی دبیر ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی خوزستان در جلسه هماهنگی کمیته کودک و نوجوان ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی خوزستان که ظهر امروز با حضور مدیرکل کانون و دبیر ستاد دهه فجر استان خوزستان در روابط عمومی کانون برگزار شد ضمن تقدیر از فعالیت‌های سال‌های گذشته کانون در ایام‌الله دهه فجر تشکر کرد و گفت: امسال به امید و یاری خداوند با شعار تداوم اقتدار و عزت انقلاب اسلامی در پرتو ولایتمداری، همدلی و هم‌زبانی دولت و ملت روزهای دهه فجر انقلاب اسلامی را گرامی خواهیم داشت.

وی با تأکید بر این نکته که در کانون به بهترین شکل ممکن می‌شود پیام‌های انقلاب اسلامی را به کودکان و نوجوانان انتقال داد، افزود: کانون با برگزاری فعالیت‌های فرهنگی هنری و ادبی مخصوص کودکان این کار را به نحوی شایسته در سال‌های گذشته انجام داده است.

مهدوی تصریح کرد: مطمئن هستیم کارکنان و مربیان کانون به نحوی شایسته برنامه‌های خوبی را برای کودکان و نوجوانان در دهه فجر تدارک خواهند دید.

دبیر ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی خوزستان در ادامه با اشاره به مسئولیت کانون در ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی استان خواستار شد کانون با برنامه‌ریزی‌های خود زمینه همکاری و تعامل با اعضای کمیته کودک و نوجوان این ستاد در خوزستان را فراهم سازد تا برنامه‌های پرباری را در دهه فجر 94 برای کودکان و نوجوانان استان تدارک ببینیم.

گفتنی است؛ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در کشور مسئولیت کمیته کودک و نوجوان ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی را در سال 94 بر عهده دارد و برنامه‌های ویژه‌ای را با هماهنگی اعضای این کمیته از 12 تا 22 بهمن‌ماه امسال در شهرهای مختلف استان برگزار خواهد کرد.
captcha
آخرین اخبار