تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۷
کد خبر: ۱۱۱۲۳۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
رئیس اداره ورزش و جوانان شادگان تأکید کرد:

لزوم تقویت و توسعه ورزش در روستاهای شادگان

رئیس اداره ورزش و جوانان شادگان بر لزوم تقویت و توسعه ورزش در حوزه روستاهای این شهرستان تأکید کرد
رئیس اداره ورزش و جوانان شادگان بر لزوم تقویت و توسعه ورزش در حوزه روستاهای این شهرستان تأکید کرد.

خلیل آمله امروز اظهار کرد: روستاهای شهرستان شادگان اغلب از نداشتن اماکن ورزشی رنج می‌برند که لازم است مسئولان توجه بیشتری به این نیازها و کمبودها داشته باشند.

وی افزود: توسعه فضاهای ورزشی امری بسیار مهم و حائز اهمیت برای جوانان روستایی است که با رفع این معضل بسیاری از مشکلات به‌ویژه موضوع اوقات فراغت از بین خواهد رفت.

رئیس اداره ورزش و جوانان شادگان بیان کرد: کاهش فاصله بین ورزش و خانواده‌ها نهادینه سازی فرهنگ ورزش در بین نهاد خانواده و فرزندان آنها یکی از مهمترین نیازهاست که با استفاده از کارهای فرهنگی و تبلیغی نیز باید صورت بگیرد.

آمله اضافه کرد: علاقمندان به ورزش در روستاها به دلیل کمبود امکانات نمی‌توانند به نحوه شایسته توانمندی‌های خود را نشان دهند، از این‌رو مسئولان باید زمینه‌های لازم برای شکوفایی استعدادهای این افراد را ایجاد کنند.

وی در پایان عنوان کرد: با توجه به اینکه روستاییان، جمعیت زیادی از شادگان را تشکیل می‌دهند باید با برنامه ریزی مناسب زمینه همگانی کردن ورزش در بین این گروه را فراهم کرد.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار