تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۳
کد خبر: ۱۱۰۷۲۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

دستفروشان را ساماندهی کنید نه جمع آوری

متاسفانه شهرداری در برخورد با دستفروشان به وظایف خود عمل نمی‌کند و خواسته اصلی اصناف، ساماندهی دستفروشان است نه جمع آوری
عضو هیات رئیسه اتاق اصناف اهواز در خصوص مشکلات ناشی از حضور گسترده دستفروشان در خیابان سلمان فارسی این شهر گفت: متاسفانه شهرداری در برخورد با دستفروشان به وظایف خود عمل نمی‌کند و خواسته اصلی اصناف، ساماندهی دستفروشان است نه جمع آوری.

بهنام حیدری اظهار کرد: ما خواستار جمع آوری دستفروشان در سطح شهر نیستیم چرا که این افراد معاش خود را از این طریق تامین می‌کنند اما یک برنامه ریزی درست و منسجم و دادن امکانات و تعیین مکانی برای استقرار دستفروشان می‌تواند حضور این افراد را سامان ببخشد و در نهایت به آرامش خاطر و تسهیل تردد مردم در خیابان‌ها و معابر اصلی شهر و ایجاد امنیت کاری منجر شود.

وی عنوان کرد: به دلیل ازدحام دستفروشان تردد عابران از قسمت پیاده رو خیابان سلمان فارسی را به سختی امکان پذیر است. همچنین حضور مستمر افرادی در کنار بساط دستفروشان و سوءاستفاده‌هایی که یکسری از افراد می‌کنند و به دنبال آن ایجاد مزاحمت‌ها، مشکلات فراوانی را به وجود آورده است.

حیدری خاطرنشان کرد: دستفروشان بومی اهواز باید شناسایی شوند و در وهله بعد باید برای این افراد کارت ویژه‌ای صادر شود و از حضور دستفروشان دیگر شهرها و استان‌ها ممانعت به عمل آید.

عضو هیات رییسه اتاق اصناف اهواز با اشاره به جلسه‌ای که با حضور مسئولان استانداری، فرمانداری و دادگستری در این خصوص برگزار شد، تصریح کرد: با توجه به تصمیمات گرفته شده، ساماندهی دستفروشان از نهم دی ماه سال جاری آغاز می‌شود.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار