تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۹
کد خبر: ۱۱۰۳۳۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

پایان حمله به فرودگاه قندهار بامرگ 3مهاجم

سخنگوی استاندار قندهار در افغانستان اعلام کرد که حمله مهاجمان مسلح به فرودگاه این شهر با کشته شدن 3 مهاجم پایان یافت.

سخنگوی استاندار قندهار در افغانستان اعلام کرد که حمله مهاجمان مسلح به فرودگاه این شهر با کشته شدن 3 مهاجم پایان یافت.
 

«صمیم خپلواک» گفت: سه مهاجم ساعت 18 و 30 دقیقه سه شنبه به یک بازار در فرودگاه قندهار حمله کردند که خانواده نیروهای افغان ساکن در نزدیک فرودگاه از این بازار خرید می کردند، بر اثر این حمله هشت نفر کشته و هشت تن دیگر زخمی شدند.
«خپلواک» افزود: تاکنون آمار دقیق تلفات و اینکه چه تعداد از کشته شدگان و مجروحان این حمله ، غیر نظامی هستند به دست نیامده است.
وی گفت که حمله به بازار فرودگاه قندهار زمانی صورت گرفت که برخی از خانواده ها در حال خرید بودند و احتمال کشته شدن غیرنظامیان وجود دارد.
سخنگوی استاندار قندهار گفت: منطقه تاکنون به طور کامل پاک سازی نشده و عملیات پاک سازی ادامه دارد و در این درگیری ها خسارات مالی نیز به مردم وارد شده و شماری از مغازه هم در آتش سوخته است.
خپلواک گفت: مهاجمان به نارنجک و سلاح های سبک مجهز بودند.
تاکنون فرد یا گروهی مسئولیت این حمله را برعهده نگرفته است، اما قندهار پایگاه قدرت طالبان به حساب می آید و رهبران طالبان از جمله «ملا محمد عمر» رهبر پیشین طالبان و «ملا اختر محمد منصور» جانشین وی از این استان هستند.


مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار