نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: ادعاهایی که طی 12 سال گذشته متهم به آن بودیم ما را متحمل هزینه و خسارت های بسیار کرده است که با بسته شدن پرونده PMD از این مرحله عبور خواهیم کرد.
منصور حقیقت پور در پاسخ به ارزیابی گزارش اخیر آمانو گفت: گزارش آمانو دارای نکات مثبت و منفی بسیار است، وجه مثبت این گزارش، اعتراف به عدم انحراف ایران به سمت بمب های هسته ای و تامین تجهیزات هسته ای نظامی است.
وی ادامه داد: طبق ادعای مطرح شده طی 12 سال گذشته ما متهم به اقدام برای استفاده نظامی هسته ای بودیم و بابت این ادعا کشورمتحمل خسارت ها و تحریم های بسیار شد.
نماینده مردم اردبیل در مجلس در خصوص تصمیم نهایی شورای حکام در مورد پرونده PMD اظهار کرد: ضمن اعلام نظر مثبت آمانو و عدم نقاط مبهم در پرونده باید منتظر صدور رای و نظر شورای حکام در روز چهارشنبه باشیم تا بتوانیم از این مرحله عبور کنیم.
وی ادامه داد: پس از عبور از پرونده PMD باید به بررسی سایر بحث ها در زمینه پرونده هسته ای کشورمان بپردازیم؛ اگر هم شورای حکام نظر مطلوبی نداشته باشد، بن بست بزرگی در عاقبت برجام ایجاد خواهد شد.
حقیقت پور با اشاره به موافقت آمریکا به بسته شدن موارد مبهم در پرونده گفت: این امر در پیشبرد هدف – که بسته شدن پرونده PMD توسط شورای حکام است - موثر واقع خواهد شد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: با وجود قطب بندی های مختلف ونگاه های جناحی به این مسئله ارزیابی من با توجه به در نظر داشتن همه جوانب از این جریان، بسته شدن پرونده PMD است.
مرجع/ جماران