تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۱
کد خبر: ۱۰۹۷۷۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
رییس پلیس راه خوزستان:

ترافیک روان در خروجی‌های خوزستان برقرار است

تا شب گذشته 80 درصد زائرانی که از دو مرز شلمچه و چذابه از کشور خارج شده بودند، وارد کشور شدند و تنها بازگشت 20 درصد زائران باقی مانده است
رییس پلیس راه خوزستان از ادامه طرح ترافیکی ویژه اربعین در محورهای خوزستان خبر داد.

سرهنگ قاسم قدرتی اظهار کرد: تا شب گذشته 80 درصد زائرانی که از دو مرز شلمچه و چذابه از کشور خارج شده بودند، وارد کشور شدند و تنها بازگشت 20 درصد زائران باقی مانده است.

وی افزود: تمهیدات لازم جهت ایمنی سفر زائران اندیشیده شده است. تنها شب گذشته در یک سانحه رانندگی، خودرو سواری پراید حامل زائران اصفهانی در مسیر شوش به اندیمشک بر اثر خستگی و خواب‌آلودگی راننده از جاده منحرف و به کانال آب کنار جاده سقوط کرد که در این حادثه دو نفر کشته و دو نفر مجروح شدند.

قدرتی ادامه داد: کماکان طرح ترافیکی ویژه اربعین در خوزستان ادامه دارد و عوامل پلیس راه در کنار نیروهای حمل و نقل پایانه‌ها، راه، اورژانس، فرمانداری‌ها و دیگر یگان‌های ناجا، تسهیل سفر زائران را پیگیری می‌کنند.

وی گفت: امیدواریم ظرف امروز و فردا تمامی زائران خروجی، به کشور باز گردند.

رییس پلیس راه خوزستان افزود: شب گذشته خروجی‌های استان خوزستان با ترافیک نیمه‌سنگین مواجه بودند و اکنون در خروجی‌ها ترافیک روان و نسبی برقرار است.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار