تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۸
کد خبر: ۱۰۸۵۶۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
همزمان با هفته کتاب و کتاب‌خوانی؛

برپایی کارگاه کتاب سازی کودکان در اندیمشک

همزمان با هفته کتاب و کتاب‌خوانی کودکان و نوجوانان اندیمشکی با شرکت در کارگاه کتاب سازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به مطالعه‌ی کتاب تشویق می‌شوند
خوزنیوز: همزمان با هفته کتاب و کتاب‌خوانی کودکان و نوجوانان اندیمشکی با شرکت در کارگاه کتاب سازی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به مطالعه‌ی کتاب تشویق می‌شوند.

به گزارش خوزنیوز؛ خدیجه مختبا مسئول کانون شماره 3 اندیمشک با اعلام این خبر گفت: همزمان با هفته کتاب و کتاب‌خوانی مربیان پرتلاش این مرکز با دعوت از دانش آموزان مدارس اقدام به برپایی کارگاه کتاب سازی کرده است.

برپایی کارگاه کتاب سازی کودکان در اندیمشک

وی با بیان این‌که کارگاه کتاب سازی کودک و نوجوان را به‌منظور توسعه و ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی و تشویق بچه‌ها به مطالعه و امانت دهی کتاب، برگزار کرده‌ایم افزود: در کارگاه کتاب سازی کانون که با عنوان «دست‌های کوچک من هم می‌تواند نوشتن یک کتاب را تجربه کند» برگزار می‌شود بچه‌ها قصه‌های قشنگی را برگرفته از خاطرات، تصاویر، عکس‌های رنگی و آداب و رسوم محلی می‌نویسند و در کتاب‌های دست‌ساز پاکنویس می‌کنند.

این مسئول فرهنگی خاطرنشان کرد: در این کارگاه اجزای داستان به‌طور خلاصه برای کودکان و نوجوانان توضیح داده می‌شود و نویسنده‌های سرشناس حوزه‌ی کودک و نوجوان همچون افسانه شعبان نژاد و اسدالله شعبانی نیز معرفی می‌شوند.

مختبا یادآور شد: فعالیت کتاب سازی بخشی از برنامه‌های مربیان کانون شماره 3 اندیمشک است که با استفاده از این ابزارهای فرهنگی و هنری کودکان و نوجوانان را به مطالعه هرچه بیشتر کتاب‌های مختلف تشویق می‌کنند.

گفتنی است کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در شهرستان اندیمشک، 4 مرکز دارد و با ارائه فعالیت‌های فرهنگي، هنري با مخاطبين كودك و نوجوان خود ارتباطي چهره به چهره و نزديك برقرار می‌کند.
captcha
آخرین اخبار