تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۳
کد خبر: ۱۰۸۳۶۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
ساخت دومین اسکله بندر تجاری شادگان در انتظار مجوز
فرماندار شادگان با بیان ضرورت ساخت اسکله دوم و پارکینگ شناور بندر تجاری شادگان، گفت: اجرای این طرح، در انتظار صدور مجوز از سوی مراجع ذیصلاح است
فرماندار شادگان با بیان ضرورت ساخت اسکله دوم و پارکینگ شناور بندر تجاری شادگان، گفت: اجرای این طرح، در انتظار صدور مجوز از سوی مراجع ذیصلاح است.

بندر شادگان به عنوان هفتمین بندر تجاری استان خوزستان در مساحتی حدود سه هکتار و با هزینه ای افزون بر ٤٠٠ میلیارد ریال از سوی سازمان بنادر و دریانوردی تکمیل شد.

این بندر تجاری مشتمل بر دو پست اسکله از نوع شمع و عرشه بتنی به طول ١٠٣ متر و عرض ١٢ متر و دو پل دسترسی می باشد.

این بندر محلی با عمق اسکله حداقل 5.5 متر در شرایط جزر و ظرفیت پذیرش شناورهای زیر ٥٠٠ تن، ظرفیت تخلیه و بارگیری حدود ١٠٠ هزار تن در سال را دارد و رونق کسب و کار و تجارت در شهرستان شادگان از اهم اهداف بهره برداری از آن به شمار می آید.

برخورداری از 10 هزار مترمربع بارانداز ،٣٣٠ متر مربع سایت اداری، هزار و 200 مترمربع انبار مسقف ، ٢٣٠ متر مربع ساختمان گمرک و مخابرات، ٧٥ متر مربع ساختمان گارد، ٦٢ مترمربع ساختمان دیزل ژنراتور، ١١٥ متر مربع ساختمان آتش نشانی و اورژانس و ١٧ متر مربع ساختمان توزین به همراه تجهیزات مربوطه و ٣٥ متر مربع ساختمان پمپ ها همچنین مخزن هوایی و زمینی، از ویژگی های فیزیکی و فنی این بندر به شمار می آید.

بندر شادگان در حاشیه خور ابوخضیر که ٢٧ کیلومتر تا دهانه خورموسی فاصله دارد، واقع شده که از طریق یک جاده دسترسی به طول ١٤ کیلومتر به اتوبان بندر امام خمینی (ره) – آبادان متصل می شود.

بهروز فرج اللهی با بیان ظرفیت های ویژه اقتصادی بندر شادگان و کاربری بندر شادگان در اقتصاد شهر و بهبود معیشت مردم شادگان، گفت: با توجه به حجم بالای فعالیت بندر تجاری شادگان و محدودیت پهلوگیری شناورها در این بندر، به منظور تسهیل در رفت و آمد لنج های تجاری ، سکله ای جدید در این بندر احداث می شود.

فرج اللهی فرماندار شادگان نیز شنبه در گفت و گو با ایرنا با بیان روند افزایشی تردد لنج های تجاری و صیادی از بندر تجاری شهرستان، گفت:تردد 670 فروند لنج تجاری در این بندر سبب شد که رد خصوص افزایش ظرفیت اسکله و پارکینگ بندر تصمیم گیری شود.

وی با بیان نقش صادرات در رونق اقتصادی این شهرستان تصریح کرد:صادرات کالاهای غیر نفتی و ورود کالاهای وارداتی به این شهرستان، رونق اقتصادی، افزایش اشتغال و بهبود معیشت شهروندان را به همراه داشت.

فرج اللهی گفت:با توجه به اشتغال 400 کارگر در بندر شادگان و فعالیت هشت شرکت خدماتی، به محض دریافت مجوز، ساخت اسکله جدید در این بندر آغاز می شود.

فرماندرا شادگان گفت:اجرای اسکله دوم بندر شادگان به منظور سرعت بخشی و آسان شدن صادرات و توسعه بندر با هماهنگی اداره کل بنادر و دریانوردی انجام می شود و با کمک بخش خصوصی ساخت می شود.

فرج اللهی تاکید کرد:تا پایان آبانماه سال جاری نیز، پارگینگ و لنگرگاه شناورها با گنجایش 50 فروند شناور مورد بهره برداری قرار می گیرد.
مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار